...I czy początkującemu taka NIEWIELKA, dobrze załatana dziura w Bow'ie może pszeszkadzać jakoś znacząco

Martinez pisze:Radziłbym z duzą ostroznością podchodzić do łatanych kite'ów. Spotkałem się z opinniami, że nawet niewielkie łatki ok 10 cm, potrafią zmienic wlaściwosci latawca. Po zatym łatka moze świadczyc o tym, że poprzedni właściciel nie dbal o kite'a, albo był to kite "szkoleniawy", z zaliczoną ogromną ilością gleb.
Jezeli masz mozliwosc, to sprawdz jak kite sie zachowuje na obu halsach i oczywiscie sie ostro targuj...
Pozdr
Kisiel pisze:Martinez pisze:Radziłbym z duzą ostroznością podchodzić do łatanych kite'ów. Spotkałem się z opinniami, że nawet niewielkie łatki ok 10 cm, potrafią zmienic wlaściwosci latawca. Po zatym łatka moze świadczyc o tym, że poprzedni właściciel nie dbal o kite'a, albo był to kite "szkoleniawy", z zaliczoną ogromną ilością gleb.
Jezeli masz mozliwosc, to sprawdz jak kite sie zachowuje na obu halsach i oczywiscie sie ostro targuj...
Pozdr
no teraz dales do pieca ze jak ktos ma dziurke lub rozdarcie zalatane to o sprzet nie dba..bo ile jest przypadkow losowych na ktore dbanie o sprzet nie ma ZADNEGO wplywu..sam musialem dac do latania kitea i nie dlatego ze nie dbam tylko ze poprostu nieportunnie spadl mi na wode i sie rozdarl...na plazy nie zobaczysz jakiegos patyczka czy igielki i dziurka gotowa..
kolejna sprawa rozdarcie bylo u mnie spore i nie widze ZADNEJ roznicy we wlasciwosciach mojej latawki...
Martinez pisze:łatka moze świadczyc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości