Elo!
Wbrew pozorom nie jestem twoim konkurentem - deski, jak pisałem, sprzedaję głównie znajomym, więc na nich nie zarabiam jakoś specjalnie -jeśli do końca sezonu sprzedam z 4 dechy to będzie dużo.
Twoja konkurencja to sklepy na Helu - i to dla nich twoja cena będzie problemem, ja żyję z innej działalności.
Mnie wkur... twoje bezczelne kopiowanie moich tekstów - to było po prostu niesmaczne i tak się nie robi z zasady.
A skoro już używasz mojego opisu, to rób to z głową: pamiętaj, że osprzęt w Skywalkerach potrafi lekko mutować, więc w zeszłym tyg. np. deski miały inne finy, niż " produkcji Brunottiego", co widnieje w twoim opisie.
Od firmy Skywalker dostałem info, że w tym roku nie kupiłeś żadnych desek - stąd pytanie w poprzednim poście.
Może to w Skywalkerze się pomylili i nie pamiętają dokładnie, może kupiłeś je w 2003 - ty wiesz najlepiej, więc zwróciłem uwagę na to forumowiczom, sugerując pytanie Ciebie, a nie stwierdzając fakt.
Co do psucia rynku: są ceny hurtowe i detaliczne - twoje są półhurtowe.
Mi krzywdy nie robisz, innym na pewno tak, i wiedz, że nie jest to "zdrowa konkurencja".
Mimo wszystko pozdr
Mass