__kater__ pisze:Gdzie bys sie nie zapisał to wynegocjuj warunki przed zapłaceniem i rozpoczeciem nauki. Np ktos opisał problem ze szkoła uczyła na umiejetnosci a klient szybko złapał o co chodzi i zapłacił za 2 godziny tyle co inni za 6. Warto zastrzec sobie ze jak nauka szybciej idzie to zeby rozliczenie było na godziny. Pozatym spotkałem się z taką szkółką która jasno powiedziała, jeśli klient sobie zastrzeze ze chce uczyc sie sam to tak bedzie. Na pewno nie moze być na wodzie wiecej jak 2 bo wtedy płacisz za czas gapienia sie na czyjes gleby...
Mi osobiscie przypadła do gustu szkoła Konia. Musiałem się prosić by juz wzieli odemnie kase
pepik pisze:
Dzięki. Mógł byś powiedzieć coś więcej na temat szkoły Konia, ew. dać link na ich stronę? Dzięki
eska pisze:pepik pisze:
Dzięki. Mógł byś powiedzieć coś więcej na temat szkoły Konia, ew. dać link na ich stronę? Dzięki
www.pol20.pl
Dzięki Kater za dobre słowaOd razu musze powiedzieć, ze w tym tygodniu i na nadchodzacy weekend miejsc nie ma i nie bedzie
U nas zapisy ostatnmio na 2 tygodnie do przodu ... poszła fama (bo to tez i prawda) ze u nas na Bowach uczy sie dwa razy szybciej i skuteczniej
![]()
tak wiec jak cos to zapraszam po tym weekendzie, a wczesniej najlepiej zaklepac sobie miejsce telefonicznie : 605 327 791 www.pol20.pl mail: pol20@pol20.pl
eska
__kater__ pisze:Warto zastrzec sobie ze jak nauka szybciej idzie to zeby rozliczenie było na godziny. Pozatym spotkałem się z taką szkółką która jasno powiedziała, jeśli klient sobie zastrzeze ze chce uczyc sie sam to tak bedzie.
__kater__ pisze:Na pewno nie moze być na wodzie wiecej jak 2 bo wtedy płacisz za czas gapienia sie na czyjes gleby...
eska pisze: ... poszła fama (bo to tez i prawda) ze u nas na Bowach uczy sie dwa razy szybciej i skuteczniej![]()
eska
pepik pisze:Mam jeszcze jedno pytanie: znacie może jakiś sklep ze sprzętem do kajta w Pruszkowie pod Warszawą?
Ziomek. pisze:
Szkoła WAKE.PL ma w ofercie ZARÓWNO
- naukę na godziny , jak i
- kursy INDYWIDUALNE
i niczego nie trzeba negocjować![]()
Ziomek pisze:proponuję zacząć odróżniać te oferty![]()
i dobrać sobie odpowiednią dla siebie![]()
PO TO TA szkoła daje TAKĄ możliwość![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości