info na temat szkółki Wake

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
pepik

Post09 sie 2006, 10:41

Witam. Koleżanka chciałaby się zapisać do szkółki Wake (www.wake.pl), ale chciałaby się dowiedzieć, czy jest dobra. Jeżeli ktoś znacie tę szkółkę, poproszę o opinię na jej temat. Z góry dzięki za pomoc.

toomaj
Kontaktowanie:

Post09 sie 2006, 11:58

z mojej strony moge ci te szkolke polecic, mam kontakt z ludzmi z wake.pl w szczegolnosci z Ziomkiem, jestem tam dosc czesto - stad moja opinia. Mysle ze kolezanka bedzie zadowolona :D

pozdrawiam

__kater__
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 1 raz

Post09 sie 2006, 12:01

Gdzie bys sie nie zapisał to wynegocjuj warunki przed zapłaceniem i rozpoczeciem nauki. Np ktos opisał problem ze szkoła uczyła na umiejetnosci a klient szybko złapał o co chodzi i zapłacił za 2 godziny tyle co inni za 6. Warto zastrzec sobie ze jak nauka szybciej idzie to zeby rozliczenie było na godziny. Pozatym spotkałem się z taką szkółką która jasno powiedziała, jeśli klient sobie zastrzeze ze chce uczyc sie sam to tak bedzie. Na pewno nie moze być na wodzie wiecej jak 2 bo wtedy płacisz za czas gapienia sie na czyjes gleby...

Mi osobiscie przypadła do gustu szkoła Konia. Musiałem się prosić by juz wzieli odemnie kase :)

Awatar użytkownika
crazyasica

Post09 sie 2006, 12:13

Mi sie ta szkolka podobala :) zaczelismy robic u nich kurs I st ale po jednym dniu wiatru zabraklo i nie udalo sie nam skonczyc ale bylo fajnie :) Nas uczyl Swistak :)

pepik

Post09 sie 2006, 12:50

__kater__ pisze:Gdzie bys sie nie zapisał to wynegocjuj warunki przed zapłaceniem i rozpoczeciem nauki. Np ktos opisał problem ze szkoła uczyła na umiejetnosci a klient szybko złapał o co chodzi i zapłacił za 2 godziny tyle co inni za 6. Warto zastrzec sobie ze jak nauka szybciej idzie to zeby rozliczenie było na godziny. Pozatym spotkałem się z taką szkółką która jasno powiedziała, jeśli klient sobie zastrzeze ze chce uczyc sie sam to tak bedzie. Na pewno nie moze być na wodzie wiecej jak 2 bo wtedy płacisz za czas gapienia sie na czyjes gleby...

Mi osobiscie przypadła do gustu szkoła Konia. Musiałem się prosić by juz wzieli odemnie kase :)

Dzięki. Mógł byś powiedzieć coś więcej na temat szkoły Konia, ew. dać link na ich stronę? Dzięki

Awatar użytkownika
Marcin78
Kontaktowanie:

Post09 sie 2006, 13:07

Ja ukonczyłem w wake IKO 1,2,3 i bardzo miło to wspominam
Szkolak nie jest przywiazana tylko do kempingu i np.jak jest niesprzyjajacy kierunek wiatru jada np na rewe
Ogolnie bardzo mile wrazenie i nie pamietam aby mi ktos wyrywał deske bo kurs sie skonczył

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post09 sie 2006, 13:11

pepik pisze:
Dzięki. Mógł byś powiedzieć coś więcej na temat szkoły Konia, ew. dać link na ich stronę? Dzięki

www.pol20.pl :)

Dzięki Kater za dobre słowa :) Od razu musze powiedzieć, ze w tym tygodniu i na nadchodzacy weekend miejsc nie ma i nie bedzie :) U nas zapisy ostatnmio na 2 tygodnie do przodu ... poszła fama (bo to tez i prawda) ze u nas na Bowach uczy sie dwa razy szybciej i skuteczniej :)

tak wiec jak cos to zapraszam po tym weekendzie, a wczesniej najlepiej zaklepac sobie miejsce telefonicznie : 605 327 791 www.pol20.pl mail: pol20@pol20.pl

eska

pepik

Post09 sie 2006, 14:12

Dzięki wszystkim za pomoc.

Czy możecie polecić jeszcze jakieś inne szkółki na Helu?

Awatar użytkownika
Marcin78
Kontaktowanie:

Post09 sie 2006, 14:40

Proponuje zagladnac

http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=906

i cos sobie wybrac

__kater__

Post09 sie 2006, 15:01

eska pisze:
pepik pisze:

www.pol20.pl :)

Dzięki Kater za dobre słowa :) Od razu musze powiedzieć, ze w tym tygodniu i na nadchodzacy weekend miejsc nie ma i nie bedzie :) U nas zapisy ostatnmio na 2 tygodnie do przodu ... poszła fama (bo to tez i prawda) ze u nas na Bowach uczy sie dwa razy szybciej i skuteczniej :)

tak wiec jak cos to zapraszam po tym weekendzie, a wczesniej najlepiej zaklepac sobie miejsce telefonicznie : 605 327 791 www.pol20.pl mail: pol20@pol20.pl

eska

Nie ma za co dziekowac, prawda jest taka ze zapłaciłem za IKO1 a zroblismy elementy IKO2. Wogole było w deche tylko kurde woda mogła by mieć wtedy wiecej niż 6 st :). Co do Bowa sie nie wypowiem bo nie wiem jak było wczesniej :) nie moja era :) nauka faktycznie szybko szła.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post09 sie 2006, 17:26

__kater__ pisze:Warto zastrzec sobie ze jak nauka szybciej idzie to zeby rozliczenie było na godziny. Pozatym spotkałem się z taką szkółką która jasno powiedziała, jeśli klient sobie zastrzeze ze chce uczyc sie sam to tak bedzie. :)

Szkoła WAKE.PL ma w ofercie ZARÓWNO
- naukę na godziny , jak i
- kursy INDYWIDUALNE

i niczego nie trzeba negocjować :wink:

__kater__ pisze:Na pewno nie moze być na wodzie wiecej jak 2 bo wtedy płacisz za czas gapienia sie na czyjes gleby...

jak uczysz się na godziny - FAKTYCZNIE "masz rację"
jeśli uczysz się DO SKUTKU - nie płącisz za "czas gapienia sięna czyjeś gleby"

proponuję zacząć odróżniać te oferty :wink:
i dobrać sobie odpowiednią dla siebie :idea:
PO TO TA szkoła daje TAKĄ możliwość :idea:

eska pisze: ... poszła fama (bo to tez i prawda) ze u nas na Bowach uczy sie dwa razy szybciej i skuteczniej :)

eska

na BOWach uczy teraz KAŻDA szanująca się szkoła :idea:

Esia - szybciej - to rozumiem
i podpisuję się że na BOWach kursanci SZYBCIEJ robią postępy
a możesz wyjaśnic co to znaczy "uczyć się SKUTECZNIEJ" :roll:

:wink:

pozdro

pepik

Post09 sie 2006, 18:23

Mam jeszcze jedno pytanie: znacie może jakiś sklep ze sprzętem do kajta w Pruszkowie pod Warszawą?

__kater__

Post09 sie 2006, 20:52

pepik pisze:Mam jeszcze jedno pytanie: znacie może jakiś sklep ze sprzętem do kajta w Pruszkowie pod Warszawą?

heh jak bys sie zdecydowal na cabrinhe to w sumie Koniu nią obraca i ma sklep w okolicy, ale powiem ci ze jak zrobisz kurs to i sprzecik pewnie kupisz taniej i wydaje mi sie ze to dotyczy kazdej szkoły.

__kater__

Post09 sie 2006, 21:10

Ziomek. pisze:
Szkoła WAKE.PL ma w ofercie ZARÓWNO
- naukę na godziny , jak i
- kursy INDYWIDUALNE

i niczego nie trzeba negocjować :wink:

Mi się jednak wydaje ze warto przynajmniej wspomniec tak dla pewnosci ze wrazie gdyby dobrze szło to zeby rozliczać na godziny. Przecież nikt nie wie czy ma do tego talent czy nie zanim nie zacznie. A dobrze chyba pamietasz co sie działo gdy ktoś szybko złapał i co zrobił na forum gdy sie dowiedział ze ma dopłacic za body dragi... (swoją drogą nie życze takiego klienta nikomu)

Ziomek pisze:proponuję zacząć odróżniać te oferty :wink:
i dobrać sobie odpowiednią dla siebie :idea:
PO TO TA szkoła daje TAKĄ możliwość :idea:

Oferty odrozniay bardzo dobrze. Poprostu patrze z perspektywy klienta a nieustalenie pewych zasad dają potem możliwość manewru na jego niekorzysc.

Awatar użytkownika
Darek kite
Kontaktowanie:

Post09 sie 2006, 22:21

Nie jestem stronniczy ,sam miałem kontakt z różnymi szkółkami.
Wielu moich znajomych próbowało w różnych szkołach. Wiem napewno, że u Konia na MM jest ogromna dbałość o klienta , nigdzie wcześniej nie spotkałem takiego profesjonalnego podejścia. Dzwonią i prawie przepraszaja że wiatru nie ma..... Wydaje sie że chcą cię nauczyć a kasa to podrzędny temat . Wszystkie renomowane szkoły są do niczego ,( dla ciekawych moge wymieniać ...co jest nie tak...) irytacja, liczy się tylko kasa. Na koniec muszę napisać o jedynej renomowanej szkółce (Wake.pl ) u ziomka, w której nigdy nie byłem , że można sie z NIM dogadać i wszystko jest ok.

Wróć do „Forum Główne”