Piękne pływanie było od 7m do 9 max. Jak było po 14 stej ?cały czas tak kotlowalooo ? Ja odparłem jak moja 9 mnie wygrywała moim zdaniem jedno z lepszych pływanie nad zegrzem bylo.. tylko żeby było ciut ciepłej .. ale nie ma co narzekać na cokolwiek.
Z relacji znad sulejkowkiego to było identycznie jak nie gorzej
na Sulejowie pewnie z samego rana było na 9. my z Piekarzem od 11-tej pływaliśmy na 12-tkach. mój kite ma naprawdę niezłą górę, ale i na nim kopy mnie przestrzeliwały momentami, ale i momentami było ciut słabo. jak jechaliśmy (po 15 tej) to chyba znów przyszło na 9.
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2017, 20:14 przez surfbabe, łącznie zmieniany 1 raz.
No nie wiem, miałem lepsze pływania na Zegrzu Może było lepiej zanim przyjechałem, ale ten kierunek to padaka, kopie zza górki jak dziki koń. Też jestem ciekawy jak było od 14.
Dla miejscowych szukających w miarę łatwego spotu polecam Zalew domaniowski .Dzis pływanie od 11 do 17 słoneczko i bez deszczu . Trochę szarpie kierunek wschodni ale do przeżycia dla tych ciut słabiej pływających Ok 50 miejscami 100 m od brzegu grunt aczkolwiek miejscowi twierdzili ze przy niższym stanie wody na całym zalewie po pas Godzinka drogi z wawy