Piotrbyku pisze:Paweł opisz całą sytuację , bo to co robi ten koleś to po prostu chamstwo podszyte arogancją . Ponieważ masz do niego pretensję to on nie życzy sobie z Tobą rozmawiać

ale gość .To nie chodzi o nagonkę na WS ale o tego jednego skrzypa
Piotr, bez sensu, naprawdę. Jest wielu WS z którymi nadal będziemy fajnie się bawić pływając razem i mijając się z bananem na gębie. Tego na szczęście przez ostatnie dwa lata prawie nie widziałem na Mietku.
Gość nie miał żadnych argumentów na swoją obronę, komentowałem prawie każde jego zdanie dlatego kasowali/kasował wszystko co pisałem, szkoda bo może to by komuś posłużyło do większego zrozumienia się wzajemnie. Zachował się tak jak się zachował a każdy jego wpis świadczy o tym że zrobił to z czystą świadomością i premedytacją. Nie będę się rozpisywał w tym wątku bo szkoda go zaśmiecać.
Powiem tylko tyle, jak nie macie gdzie odpaść a macie pierwszeństwo bo jesteście na prawym halsie to nie bądźcie pewni że ktoś wam ustąpi

ja popełniłem błąd i myślałem że pewne zasady/prawa obowiązują na wodzie nas wszystkich. Mogłem się zatrzymać, zrobić zwrot, nie zrobiłem tego i tak jak pisałem wcześniej, też jestem winien zdarzenia z Rafałem
Nie ma co bić piany dalej, jutro ma coś powiać, odpłynę z dala od wszystkich żeby nikomu nie zrobić krzywdy i tam się wyżyję zostawiając co złe na wodzie