No ale ogólnie stwierdziłem, że lepiej poćwiczyć i być lepiej przygotowanym.
A swoją drogą fajnie pływa Marc Jacobs, ma taką stylówkę jakby wszystko "z mięśni" robił

http://www.youtube.com/watch?v=6bDcC5qLAE4
Stawny pisze:Chesz zrobić dobrą forme pod KS umów się z Mariuszem Golińskim w RehaSport, ustawi Ci odpowiedzni trening ale nie będzie lekko![]()
Dodatkowo wyeliminujesz ryzyko tego o czym pisze Wrogu.
Żle wykonanae ćwiczenie na TRX i brak odpowiedniego corestabillity może Ci bardziej zaszkodzic niż pomóc, a wiem z doświadczenia, że wpływ mają niuanse których sam nie wyłapiesz...
Grzegorz KiteLife pisze:To co koleś robi na pierwszym filmiku to nic innego jak podtrzymanie siły która sobie wcześniej wyrobił poprzez normalną siłownię. Tak więc idźcie na siłownie jeśli nie wiecie co robić to zapytajcie instruktora i po pół roku rzetelnego (4 dni w tyg) treningu bez lipy trochę ogólnej siły wam przybędzie![]()
Prawidłowej diety nikt wam nie rozpisze przez internet no chyba ze zwykli naciągacze...
MartinWro pisze:Grzegorz KiteLife pisze:idźcie na siłownie
To się w moim przypadku nie uda :/ Próbowałem nie raz, a dwa
Grzegorz KiteLife pisze:Brak ci motywacji?
MartinWro pisze:Grzegorz KiteLife pisze:Brak ci motywacji?
Ogólnie to u laski sześciopak i cała reszta wyrzeźbionych mięśni mi się średnio podoba. Nie mniej obawiam się, że jej personalnym treningu mógłbym trenować tylko jeden mięsień
MartinWro pisze:Grzegorz KiteLife pisze:idźcie na siłownie
To się w moim przypadku nie uda :/ Próbowałem nie raz, a dwa
czosnek pisze:MartinWro pisze:Jesli zdobycie sily na nastepny sezon oraz doskonalenie sylwetki nie jest wystarczajaca motywacja to nie znajdziesz jej w zadnym typie cwiczen.
Zawsze bedzie ciezko czy to silownia czy ćwiczenia na świeżym powietrzu. Nikt nie poleci ci "magicznego" zestawu ktory da ci nieslychana motywację. Musisz odszukac ja w sobie! Wiec przekonaj sie do silowni i rozbuduj siłę, specyficzne ćwiczenia pod kajta zostaw sobie na wiosne gdy sezon bedzie tuz tuz. Pamietaj tylkko o rozciaganiu:)! Powodzenia
donaj pisze:Nie polecam silowni do kite'a, co najwyzej cwiczenia lajtowe na kondycje...przypakowanie pod mase slabo sie konczy![]()
Pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości