BraCuru pisze:kuna pisze:Nawet nie skomentuje wywodów Bracuru i jego chamskiego nastawienia do użytkowników kiteforum.pl. Kolega myśli że staż użytkownika i funkcja moderatora daje takie przywileje? Napisałem swoje zdanie na temat plebiscytu a za to zostałem zbesztany i wymieszany z błotem. Mamy demokracje! Może czas na zmianę moderatora ? Apeluję o taki plebiscyt bo pan Bracuru się trochę rozpędził i zarazem pogubił? KUNA
Dojrzała demokracja, panie kuna, nie upoważnia do nieodpowiedzialnego i bezpodstawnego oskarżania (co zrobiłeś w swoim pierwszym w życiu napisanym na tym forum poście). Demokracja w pojęciu anarchisty pozwala na wszystko
Jako moderator

mogę zasugerować Ci, że jak wchodzisz poraz pierwszy w jakieś nieznane Ci miejsce to kultura wymaga, aby się przywitać, przedstawić a nie ironicznie sugerować rzeczy, o których nie masz zbyt wielkiego pojecia (czy jednak masz?).
Twoje wejście miało więcej wspólnego z chamstwem niż jakikolwiek napisany przeze mnie post.
Daj argumenty a nie ślinę
Gdzie się pogubiłem, gdzie Cię "chamsko obraziłem, zbeształem i wymieszałem z błotem"?
Nie podejrzewałem siebie, że krótkim pojedynczym zdaniem tak wiele potrafię
Sejsmograf pisze:jeśli tak Ci zależy na PSKIT to zastanów się czy takie wypowiedzi nie szkodzą mu.
Obrażasz ludzi których znam.
No widzisz - pisząc PSKIT sam obrażasz ludzi, których ja znam
Owszem zdaję sobie sprawę, że moje wypowiedzi szkodzą PSKite. Dzięki za konktretny argument (niestety nieliczny w powyższej przepychance).
Jednakże szkodzą mniej niż chamskie, bezpodstawne, nieodpowiedzialne, ironiczne docinki paru reprezentantów tego forum wrzucane co chwilę z namaszczeniem Mistrza.
Komuś ostatnio zależy żeby PSKite poddało się na tym forum i zeszło do podziemia.
Obawiam się, że mamy demokracje a członkowie PSKite nie mają tylko legitymacji ale sporo doświadczenia, z którego Kowalski może skorzystać więcej niż z postów zakompleksionych forumowiczów walczących ze swoimi zmorami.
Janku- po jakiej akcji? (patrz parę postów wyżej) Byłbym wdzięczny gdybyś sprecyzował swoje oskarżenie bo ja myślę, że Ty ślepo strzelasz pustakami, niestety dużego kalibru.
Nie chodzi mi o to, by ktokolwiek wywieszał białą flagę ale chciałbym spierać się argumentami, faktami a nie odpowiadać na majaczenie (dotyczy również ostatniego postu Rolnika).
PS. Moderator. Opieracie swoje komentarze na ślepej wierze i pozorach. A fakty zaprzeczyłyby kompletnie waszym mylnym wyobrażeniom.
Kuna - skąd możesz wiedzieć jak wygląda moja funkcja moderatora na forum? No powiedz skąd skoro jesteś tutaj 3 posty.
To co widzą Twoje oczy to może być najzwyklejsze złudzenie nadinterpretacji.
Powtarzam argument: nie masz pojęcia o czym piszesz. Wyprowadź mnie z błędu...
Proszę o dojrzałą demokrację a nie anarchię. Jak zabieramy głos w ważnej sprawie to niech ten głos zawiera jakąkolwiek merytoryczną wartość a nie tylko bezpodstawne uprzedzenia brutalnie zwężające horyzonty
Jurgen parę stron wcześniej musiał przyznać mi rację, bo właśnie na podobieństwo Mistrza, kuny, Rolnika kierował się uprzedzeniami.
Dopiero moje ostre słowa poparte mięsem pozwoliły mu wyhamować w dalszej eskalacji pomówień.