Len10 powrócił.

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post01 cze 2011, 14:09

jest ryzyko jest zabawa :mrgreen: chyba ze wolisz siedziec przed telewizorem w kapciach i z przegladem sportowym

Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post01 cze 2011, 14:16

unhooked pisze:A ja mysle, ze tu nie chodzi o to czy ktos ma jaja ze stali czy nie. Ja tu widze absolutny brak wyobrazni. W kazdej chwili moze pojsc cos nie tak, jak pisze Ziomek. I tak sie zastanwiam, na jaki ch.j ryzykowac zycie dla sponsorow kasy czy slawy? No, ale niektorzy sobie odpowiadaja na to pytanie cale zycie, siedzac w wozku inwalidzkim...

Stary jakby nikt nie ryzykował to dalej byśmy mieli np. góry niezdobyte, a tu właśnie chodzi o to żeby zrobić coś czego jeszcze nikt nie dokonał. Idąc twoim tokiem rozumowania to po co strażak czy policjant naraża swoje życie i zdrowie dla ratowania i pomocy innym?

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post01 cze 2011, 15:04

Smokie pisze:jest ryzyko jest zabawa :mrgreen: chyba ze wolisz siedziec przed telewizorem w kapciach i z przegladem sportowym

Tak mowia tez ziomki, ktorzy uwielbiaja jazde pod prad na autostradzie z predkoscia 200km/h
fokus123 pisze:Stary jakby nikt nie ryzykował to dalej byśmy mieli np. góry niezdobyte, a tu właśnie chodzi o to żeby zrobić coś czego jeszcze nikt nie dokonał. Idąc twoim tokiem rozumowania to po co strażak czy policjant naraża swoje życie i zdrowie dla ratowania i pomocy innym?

Stary ale nie porownuj nic nie wnoszacego w rozwoj ludzkosci skoku przez molo/budynek/polwysep z ratowaniem zycia innych ludzi. Idac twoim tokiem rozumowania proponuje przejzec historie nagrod Darwina :lol:

Awatar użytkownika
bolec666
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post01 cze 2011, 15:29

jak dla mnie to zaden trick, mysle ze tu juz nie chodzi o super technike tylko o wybieznikowany czerep i wielka slawe

Awatar użytkownika
fokus123
Deska: SU-2
Latawiec: Core
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post01 cze 2011, 15:29

Stary sam zadałeś pytanie po co się narażać za kasę czy dla sławy dlatego zapytałem się co sądzisz o strażakach bo oni to robią z kasę i dlatego że mają takie "powołanie". Jedni narażają siebie żeby ratować innych drudzy dlatego żeby zrobić coś czego inni nie dokonali przed nimi i czy jest to skok przez molo czy wspinaczka bez liny lub ostatnio wykręcony potrójny backflip na bmx moim zdaniem obie grupy ludzi mają taką psychę że potrzebują adrenaliny i nowych wyzwań i o to w tym chodzi.

Awatar użytkownika
bolec666
Kontaktowanie:

Post01 cze 2011, 15:37

W sumie to zle sie wyrazilem - chodzi mi bardziej o to ze ta akcja do samego sportu wg mnie duzo nie wniesie

sirterminator
Kontaktowanie:

Post01 cze 2011, 19:48

bolec666 pisze:W sumie to zle sie wyrazilem - chodzi mi bardziej o to ze ta akcja do samego sportu wg mnie duzo nie wniesie

CITIUS-ALTIUS-FORTIUS :thumbsup:
szybciej, wyżej, silniej, bez tej dewizy sport traci sens

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post01 cze 2011, 20:05

onzo pisze:a ja myślę, że powinien przyjechać do PL i przeskoczyć gdzieś w okolicach Kuźnicy (tam jest chyba najwęziej?) i skończyłyby się "legendy" o skakaniu przez kosę ;)

..gwarantuję Ci że by się nie skończyły :idea:
nic by się nie skończyło - bo nic by się nie zaczęło = NIC by się nie wydarzyło..
piszesz jakbyś też Półwyspu nigdy nie widział a kite też tylko z daleka..

pzdr

Awatar użytkownika
teoysta
Deska: jest
Latawiec: też jest, +nawet bar i trapez
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post01 cze 2011, 23:04

A co Wy wymyślacie o pekajacych linkach, rozdzierającym sie poszyciu czy podobnych sprawach... Idąc takim tokiem rozumowania to wszyscy pływający niedaleko brzegu to ryzykanci, skoczkowie spadochronowi to idioci, a Małysz to skończony debil. Len10 zrobił mega numer ;)

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post02 cze 2011, 10:25

teoysta pisze:A co Wy wymyślacie o pekajacych linkach, rozdzierającym sie poszyciu czy podobnych sprawach... Idąc takim tokiem rozumowania to wszyscy pływający niedaleko brzegu to ryzykanci

DOKŁADNIE TAK JEST :idea:
spadochroniarze i Małysz to RÓWNIEŻ ryzykanci
choć idiotami czy debilami JA bym ich nie nazwał..
ryzykantami? - na pewno..

teoysta pisze:.. Len10 zrobił mega numer ;)

to swoją drogą..

pzdr
Ostatnio zmieniony 02 cze 2011, 17:37 przez Ziomek., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post02 cze 2011, 14:18

Ziomek. pisze:
onzo pisze:a ja myślę, że powinien przyjechać do PL i przeskoczyć gdzieś w okolicach Kuźnicy (tam jest chyba najwęziej?) i skończyłyby się "legendy" o skakaniu przez kosę ;)

..gwarantuję Ci że by się nie skończyły :idea:
nic by się nie skończyło - bo nic by się nie zaczęło = NIC by się nie wydarzyło..
piszesz jakbyś też Półwyspu nigdy nie widział a kite też tylko z daleka..

pzdr

oj tam oj tam ;)

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post02 cze 2011, 20:21

unhooked pisze:I tak sie zastanwiam, na jaki ch.j ryzykowac zycie dla sponsorow kasy czy slawy? No, ale niektorzy sobie odpowiadaja na to pytanie cale zycie, siedzac w wozku inwalidzkim...

Widzę że chyba nie wszyscy w tym wątku pojmują i nie wszyscy muszą pojąć, że on tego nie robi dla sponsorów czy dla sławy tylko dla SIEBIE - bo to lubi i lubi pchać ten sport do przudu na swój sposób. Jak myślicie, Mystic płaci fortunę wartą takiego ryzyka za skakanie :?: :lol:

to jest właśnie ta róznica...

unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post02 cze 2011, 21:46

przemass pisze:
unhooked pisze:I tak sie zastanwiam, na jaki ch.j ryzykowac zycie dla sponsorow kasy czy slawy? No, ale niektorzy sobie odpowiadaja na to pytanie cale zycie, siedzac w wozku inwalidzkim...

Widzę że chyba nie wszyscy w tym wątku pojmują i nie wszyscy muszą pojąć, że on tego nie robi dla sponsorów czy dla sławy tylko dla SIEBIE - bo to lubi i lubi pchać ten sport do przudu na swój sposób. Jak myślicie, Mystic płaci fortunę wartą takiego ryzyka za skakanie :?: :lol:

A cos ci mowi taki brand jak LEN10?

Gumi$
Deska: Cabrinha Custom + LF Vantage
Latawiec: Torch
Kontaktowanie:

Post02 cze 2011, 23:00

A brand Hadlow jest równie hardcorowy?
Chodzi o zastrzeżenie się przed kradzieżą wizerunku

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post03 cze 2011, 00:15

unhooked pisze:
przemass pisze:
unhooked pisze:I tak sie zastanwiam, na jaki ch.j ryzykowac zycie dla sponsorow kasy czy slawy? No, a

le niektorzy sobie odpowiadaja na to pytanie cale zycie, siedzac w wozku inwalidzkim...

A cos ci mowi taki brand jak LEN10?

Zagiąłeś mnie... jesteś moim guru :notworthy: :notworthy: :notworthy:

...CO ma mi mówić ? Jeśli chcesz pływać, musisz z CZEGOŚ żyć...Sądzisz że to są milionerzy? W porównaniu z napieprzaniem w piłkę po boisku podejmują WIELKIE ryzyko, naprawdę uważasz że tylko dla kasy :P

hmmm, a chciałbym jeszcze zobaczyć TWOJE kiteloopy...i paru innych w tym wątku :arrow: zapewne to lajt co zrobił...nawet dla sponosrów :lol:

Hadlow - to samo - przy trikach na takim powerze w butach można się załatwić podobnie jak przy tej nieudanej próbie jak nie mocniej...brak słów.

Wróć do „Forum Główne”