@pablo - osobny dział jak proponowałeś jest ok. powinno się wtedy usystematyzować
Chciałbym, by projekt był transparentny i widoczny dla wszystkich zainteresowanych:
- próba wypracowania wspólnie, pomysłu/modyfikacja/zmiany. (ale jako projekt nie luźna rozmowa)
- info, co ustalono
- jak będzie wyglądał projekt
- kiedy będzie realizowany projekt
- czy jest realizowany, czy napotyka problemy
- cel projektu,miejsca promocji
Chodzi ew. o projekt "niepolityczny". Uprzedzałem juz wcześniej - w "komerche nie pójdę". Albo projekt jest dla wszystkich, albo dla nikogo.
Nie będzie promowania pojedynczych spraw czy ludzi. Jeśli inaczej to: "cześć i chwała bohaterom", bye, bye - ja odpadam.
@sebastian - napisałem tak, bo wiele sensownych osób chce właśnie rozmawiać na priv, a nie chcąc się dissować na KF lub wypowiadać.
To jakaś zaraza, lub złe doświadczenia z przeszłości?
Też jestem zdania, ze z wielu propozycji, można wypracować 1 spójną. Wiadomo, że wszystkiego się nie pogodzi.
Fakt, na zewn. kite odbierany jest jako extrema, sport groźny i kontuzjogenny. Ale to znowu, kwestia jak niektórzy sponsorzy to komunikowali w poprzednich latach/z jakimi innymi sportami zestawiali, jak o tym pisały media... Ile lat minęło od wypadku na Zegrzu, a niektórzy kojarzą to cały czas z kite /robiąc skrót myślowy "aha, to ten sport gdzie można się zabić przez wiatr". Żeby nie było, że coś sugeruje...to usłyszałem w 2 od siebie odległych miejscach, firmach.