luzszymon pisze:Nikt ze szczupłych ich nie używa?
Czemu uparłeś się na SP spróbuj innych jest tego trochę

Sam mam mystic d3o i nic innego nie chcę

wiwo pisze:w strapach i padach pływałem co prawda nie zbyt długo ale za cholere nie mogłem ich pod siebie dopasować, nogi mi wypadały a kombinowałem z wieloma ustawieniami, u mnie była taka sytuacja że strapy trzymały mi tylko stopy jakby od zewnętrznej strony, od wewnątrz było trochę luzu jak mocno bym nie docisnął i jakoś tak nie czułem się w nich idealnie.
luzszymon pisze:Używa ktoś z was takiego zestawu i szczupłą stopą? Mam IFS Pro i nawet jak na maxa zaciągnę to mi spadają (pisałem o tym miesiąc temu). Rozmiar mam 42 ale ,że przy 174cm ważę 60kg to nie wiem sam czy brać normalne czy babskie strapy
magic pisze:Planuje zakup padów/strapow i zastanwiam sie nad SP vs. Mystic d3o. Czy ktoś z Was ze stópką w okolicach rozm. 47 mógłby podzielić się opinią. Zależy mi na długich paskach ze względu na wysokie podbicie.
magic pisze:Planuje zakup padów/strapow i zastanwiam sie nad SP vs. Mystic d3o. Czy ktoś z Was ze stópką w okolicach rozm. 47 mógłby podzielić się opinią. Zależy mi na długich paskach ze względu na wysokie podbicie.
Jurgen pisze:magic pisze:Planuje zakup padów/strapow i zastanwiam sie nad SP vs. Mystic d3o. Czy ktoś z Was ze stópką w okolicach rozm. 47 mógłby podzielić się opinią. Zależy mi na długich paskach ze względu na wysokie podbicie.
A gdzie będziesz pływał?
Jurgen pisze:wiwo pisze:w strapach i padach pływałem co prawda nie zbyt długo ale za cholere nie mogłem ich pod siebie dopasować, nogi mi wypadały a kombinowałem z wieloma ustawieniami, u mnie była taka sytuacja że strapy trzymały mi tylko stopy jakby od zewnętrznej strony, od wewnątrz było trochę luzu jak mocno bym nie docisnął i jakoś tak nie czułem się w nich idealnie.
Dla takich jak ty z małymi stópkami SP robi pady XS
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości