tomi pisze:który zostawił dzisiaj deske w Trzebieży? Rozumiem żone można zgubić ale deske
Witam czy ma ktoś namiary na "Tomiego"?
Weblo pisze:tomi pisze:który zostawił dzisiaj deske w Trzebieży? Rozumiem żone można zgubić ale deske
dobry pisze:A dziś jak zwykle mam katar po pachy, co tam kwitnie i jak z tym walczyć?
ROLNIK, podobno ty masz na to jakiś patent...Ja nawet z zatyczką dla pływaków śmigam ale i tak zawsze mi się coś wleje.
k2 pisze:Weblo pisze:tomi pisze:który zostawił dzisiaj deske w Trzebieży? Rozumiem żone można zgubić ale deske
Poszlo PW pueblo,
btw a gatki z płotu chyba moje
dobry pisze:Strasznie szkwaliło.. i do tego jeszcze niezły tłok. Chyba za 30 kajtów na wodzie, a do tego jeszcze przewracajace się
od tych szkwałów WS'y. Za to cieplutko jak latem![]()
A dziś jak zwykle mam katar po pachy, co tam kwitnie i jak z tym walczyć?
ROLNIK, podobno ty masz na to jakiś patent...Ja nawet z zatyczką dla pływaków śmigam ale i tak zawsze mi się coś wleje.
tomi pisze:dobry pisze:Strasznie szkwaliło.. i do tego jeszcze niezły tłok. Chyba za 30 kajtów na wodzie, a do tego jeszcze przewracajace się
odnośnie złomiarzy przewinął mi się latawiec i wpadł do wody. Płynie ws'iarz całe szczęście nie w ślizgu ja do niego krzyczę że jest awaria sprzętu i go tak szybko nie postawie a ten baran jak gdyby nigdy nic wjechał specjalnie mi na linki i jeszcze z tekstem wyskakuje, zacytuje "kiciarze powinni nam miejsca ustępować i nie mają żadnych praw na wodzie". Jak pływałem wcześniej tylko na ws'ie to jakoś potrafiłem znaleźć się na wodzie i nigdy mi latawce nie przeszkadzały. Ludzie jednak mają nasrane we łbach.
tomi pisze:odnośnie złomiarzy przewinął mi się latawiec i wpadł do wody. Płynie ws'iarz całe szczęście nie w ślizgu ja do niego krzyczę że jest awaria sprzętu i go tak szybko nie postawie a ten baran jak gdyby nigdy nic wjechał specjalnie mi na linki i jeszcze z tekstem wyskakuje, zacytuje "kiciarze powinni nam miejsca ustępować i nie mają żadnych praw na wodzie". Jak pływałem wcześniej tylko na ws'ie to jakoś potrafiłem znaleźć się na wodzie i nigdy mi latawce nie przeszkadzały. Ludzie jednak mają nasrane we łbach.
dobry pisze:Strasznie szkwaliło.. i do tego jeszcze niezły tłok. Chyba za 30 kajtów na wodzie, a do tego jeszcze przewracajace się
waldir pisze:Dzień na miodowym malina! Skoki jak lubie długie i wysokie, prawie bym wylądował na plecach terranbornowi
dobry pisze:Albo Świrus zamiast straszyć mnie latawcem zachaczającym moją siwą grzywę wal w WSy
tomi pisze:dobry pisze:Strasznie szkwaliło.. i do tego jeszcze niezły tłok. Chyba za 30 kajtów na wodzie, a do tego jeszcze przewracajace się
odnośnie złomiarzy przewinął mi się latawiec i wpadł do wody. Płynie ws'iarz całe szczęście nie w ślizgu ja do niego krzyczę że jest awaria sprzętu i go tak szybko nie postawie a ten baran jak gdyby nigdy nic wjechał specjalnie mi na linki i jeszcze z tekstem wyskakuje, zacytuje "kiciarze powinni nam miejsca ustępować i nie mają żadnych praw na wodzie". Jak pływałem wcześniej tylko na ws'ie to jakoś potrafiłem znaleźć się na wodzie i nigdy mi latawce nie przeszkadzały. Ludzie jednak mają nasrane we łbach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości