SZCZECIN KTO/GDZIE/KIEDY?

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze

Twoj ulubiony spot w okolicach Szczecina to?

Trzebież
19
6%
Nowe Warpno
6
2%
Miroszewo
5
1%
Podgrodzie
5
1%
Miedwie
101
29%
Międzyzdroje
62
18%
Świnoujscie
74
22%
Inne
72
21%

Liczba głosów: 344

Weblo

Post08 cze 2010, 11:56

tomi pisze:który zostawił dzisiaj deske w Trzebieży? Rozumiem żone można zgubić ale deske :disgusted:

Witam czy ma ktoś namiary na "Tomiego"?

Awatar użytkownika
dobry
Deska: NHP
Latawiec: Torch
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 12:54

Strasznie szkwaliło.. i do tego jeszcze niezły tłok. Chyba za 30 kajtów na wodzie, a do tego jeszcze przewracajace się
od tych szkwałów WS'y. Za to cieplutko jak latem :D
A dziś jak zwykle mam katar po pachy, co tam kwitnie i jak z tym walczyć?

ROLNIK, podobno ty masz na to jakiś patent...Ja nawet z zatyczką dla pływaków śmigam ale i tak zawsze mi się coś wleje.

Awatar użytkownika
k2
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 13:23

Weblo pisze:
tomi pisze:który zostawił dzisiaj deske w Trzebieży? Rozumiem żone można zgubić ale deske :disgusted:

Poszlo PW pueblo,
btw a gatki z płotu chyba moje :arrow:

gr8

Post08 cze 2010, 13:29

dobry pisze:A dziś jak zwykle mam katar po pachy, co tam kwitnie i jak z tym walczyć?

ROLNIK, podobno ty masz na to jakiś patent...Ja nawet z zatyczką dla pływaków śmigam ale i tak zawsze mi się coś wleje.

Zatoki?
Mnie zawsze lapie jak spedze troche czasu w jeziorze... ale jak juz sie pomocze w morzu to nie dostaje zadnego kataru.

tomi
Deska: AIR E OLA
Latawiec: Neo
Dostał piwko: 2 razy
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 13:59

k2 pisze:
Weblo pisze:

Poszlo PW pueblo,
btw a gatki z płotu chyba moje :arrow:

spoko luzik podałem na PW namiary do mnie Weblo na PW.
Denia jest cała i bezpieczna i niedługo wróci do właściciela :)

tomi
Deska: AIR E OLA
Latawiec: Neo
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 14:11

dobry pisze:Strasznie szkwaliło.. i do tego jeszcze niezły tłok. Chyba za 30 kajtów na wodzie, a do tego jeszcze przewracajace się

odnośnie złomiarzy przewinął mi się latawiec i wpadł do wody. Płynie ws'iarz całe szczęście nie w ślizgu ja do niego krzyczę że jest awaria sprzętu i go tak szybko nie postawie a ten baran jak gdyby nigdy nic wjechał specjalnie mi na linki i jeszcze z tekstem wyskakuje, zacytuje "kiciarze powinni nam miejsca ustępować i nie mają żadnych praw na wodzie". Jak pływałem wcześniej tylko na ws'ie to jakoś potrafiłem znaleźć się na wodzie i nigdy mi latawce nie przeszkadzały. Ludzie jednak mają nasrane we łbach.

daniel.p

Post08 cze 2010, 14:39

tomi pisze:
dobry pisze:Strasznie szkwaliło.. i do tego jeszcze niezły tłok. Chyba za 30 kajtów na wodzie, a do tego jeszcze przewracajace się

odnośnie złomiarzy przewinął mi się latawiec i wpadł do wody. Płynie ws'iarz całe szczęście nie w ślizgu ja do niego krzyczę że jest awaria sprzętu i go tak szybko nie postawie a ten baran jak gdyby nigdy nic wjechał specjalnie mi na linki i jeszcze z tekstem wyskakuje, zacytuje "kiciarze powinni nam miejsca ustępować i nie mają żadnych praw na wodzie". Jak pływałem wcześniej tylko na ws'ie to jakoś potrafiłem znaleźć się na wodzie i nigdy mi latawce nie przeszkadzały. Ludzie jednak mają nasrane we łbach.

Było tłoczno i czasami nerwowo.
Trafiłeś na palanta ale to nie zależy na czym on pływa - palant pozostanie palantem ( znajdą się też tacy wśród kajterów ).
Jeśli linki są całe to najlepiej zapomnieć o dupku. :)
Pływanko wczoraj było super !

Awatar użytkownika
waldir
Deska: ZEEKO
Latawiec: ZEEKO Krush
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 15:44

tomi pisze:odnośnie złomiarzy przewinął mi się latawiec i wpadł do wody. Płynie ws'iarz całe szczęście nie w ślizgu ja do niego krzyczę że jest awaria sprzętu i go tak szybko nie postawie a ten baran jak gdyby nigdy nic wjechał specjalnie mi na linki i jeszcze z tekstem wyskakuje, zacytuje "kiciarze powinni nam miejsca ustępować i nie mają żadnych praw na wodzie". Jak pływałem wcześniej tylko na ws'ie to jakoś potrafiłem znaleźć się na wodzie i nigdy mi latawce nie przeszkadzały. Ludzie jednak mają nasrane we łbach.

Następnym razem weź i jego przewróć :D Ja tak jednego z deski wysadziłem ale zupełnie przypadkowo, zaczepiłem o maszt linkami . O dziwo sam sie nie wywaliłem :mrgreen: Niestety od 17 tłok na wodzie straszny :evil:
Dzień na miodowym malina! Skoki jak lubie długie i wysokie, prawie bym wylądował na plecach terranbornowi :D 4 godziny na wodzie a teaz ukochane zakwasy ;)

Co tam katar ale jakie backrolle za to waliłeś :clap:

Awatar użytkownika
terranborn

Post08 cze 2010, 15:56

waldir pisze:Dzień na miodowym malina! Skoki jak lubie długie i wysokie, prawie bym wylądował na plecach terranbornowi :D

Nooo, było blisko :twisted:

Awatar użytkownika
dobry
Deska: NHP
Latawiec: Torch
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 16:02

Haha, taa... backrolle z dziwnymi, niekontrolowanymi kiteloopami, az mam teraz cale udo sliwkowe :twisted:
WS'y tak! Oni czują sie wyższą rasą :lol:
Waldi nawalasz takie jumpy jak Brucek, postrasz ich troche i polataj blisko ich zagielka.
Albo Świrus zamiast straszyć mnie latawcem zachaczającym moją siwą grzywę wal w WSy :mrgreen:

nevalon
Deska: Underground
Latawiec: Peter Lynn Escape, Fury, Swell
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 16:04

Taaa, jak dzieci. To samo było parę lat temu na stokach - narciarze vs snowboardziści. A, jak ktoś słusznie zauważył, dupków można trafić po obu stronach :P

Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 17:47

dobry pisze:Albo Świrus zamiast straszyć mnie latawcem zachaczającym moją siwą grzywę wal w WSy :mrgreen:

Szkoda linek na WS'y - ich wystraszony wzrok wiele mówi jak się się mijają z kajtami :pray:
Nie ma co prowokować bo o jakieś nieszczęście nietrudno.
Wole przyczesać komuś grzywę jak jest w pobliżu :wink:

Awatar użytkownika
kolec
Deska: Su-2,Shinn,North
Latawiec: Ozone
Kontaktowanie:

Post08 cze 2010, 23:24

tomi pisze:

Tak - ustępować tym co krzyczą, puścić przodem, zawinąć im linkę dookoła szyi i zaciągnąć...mówiąc "ależ oczywiście Pan pierwszy przodem proszę" :evil:

W ten sposób dokonamy selekcji naturalnej :)

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post09 cze 2010, 00:21

Co wy tu tak tych ws sie czepacie !!!!!
Zanim na miedwiu bylo 30 zatwardzialych kiciazy bylo tam 30 sympatycznych mniej lub bardziej ws. i kilku kiciazy .Jakos sobie nie przeszkadzalismy a utarczki wyjasnialismy w cztery oczy u szabli w knajpie . Proponuje nie wchodzic sobie w miare mozliwosci w droge i dazyc sie wzajemna sympatia bo poza zawodowcami ktorzy musza byc najlepsi wiekszosci chodzi o relaks i dobra zabawe. :hand:

PusieK
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 7 razy

Post09 cze 2010, 11:18

WS'y nie są takie straszne, większe zagrożenie na wodzie stwarzają kiciarze co nie maja oczu do okola głowy i robią różnego rodzaju manewry bez zastanowienia się czy ma się na to miejsce. Uważam że to jest dużo bardziej niebezpieczne.

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”