Ziomek. pisze:Misiow pisze:uuuuhahahaha , dobre

.. a jakie "resume" no no "pozazdrościć" chłopakom "pesymy "., up & down be cool and easy man niekoniecznie trzeba sie zachowywać jak typical sales rep. ever... - no replay needed ...
Ale do rzeczy : zwykłem się dzielić poglądami wiec to nieśmiało czynie

however

.. konwersacji! - no replay needed
...please nie słuchajcie gawędziarzy...
..zwłaszcza sypiących "ponglish'em" jak z rękawa

1. sprytnie wyciąłeś w/w z mojej wypowiedzi ale mogłeś się lepiej postarać bo przy okazji trochę zmanipulowałeś kontekst ... no chyba ze o to ci chodziło.
2. apropos Ponglish'a to takie czasy tylko nie wszyscy nadążają ... innymi słowy ucz się języków chłopaku i jak jest napisane : "No replay needed " wtedy np po prostu nie odpowiadasz!
Ziomek. pisze:przez chwilę myślałem że piszesz serio
ale jak doczytałem że edge rx MA windę "jak z procy"
to upewniłem się że nie lada żartowniś z Ciebie

jako że czytelnicy nie zawsze łapią kiedy żartujesz a kiedy nie

wiec tym razem potwierdzę głównie dla Ciebie żeby nie było więcej wątpliwości : iż ja pisze SERIO i tylko to czego jestem pewien lub testowałem NAPRAWDĘ !!! w przeciwieństwie do innych ...
Ziomek. pisze:jak napisałeś o Twoim poziomie pływania
więcej zrozumiałem
TEN latawiec MOŻE Tobie wystarczać

jednak jeśli zacząłbyś się zabierać za COŚ więcej
to edge zacznie Cię BARDZO

ograniczać
i jeśli tak kochasz Ozony koniecznie - to kieruj swe myśli w kierunku SPorta

napisałem lakonicznie o moim poziomie pływania bo to nie jest przedmiotem dyskusji tutaj ale zapewniam cie że wiem co się robi z Latawcem

"tak przynajmniej mówią na mieście ";-) a skromnym być jest miło, czego i tobie (widząc tylko po postach) mogę życzyć

.. oczywiście opanowałem tricki na pewno nie nie na twoim "książkowym" wręcz pewnie poziomie jako że to nie mój "zawód"

, kite traktuje wyłącznie tylko jako przyjemność (choć czasami jak dla większości przeszkadza mi w pracy kiedy wieje

. Podejrzewam że latam na b. podobnym poziomie do (zgaduje) min 90 % zaglądających tutaj osób i tylko przypomnę że właśnie głównie dla nich pisałem moje spostrzeżenia!
Wybacz mi małą dygresję ale muszę to przypomnieć gdyż wydaje mi się iż wielu byłych/aktualnych PRO Riderów czy ludzi po prostu czerpiących
profit z tego sportu to umyka w tym również tobie

że:
" Jeśli czerpiesz profit (pol. czerpiesz korzyści

to będzie ci bardzo trudno być obiektywnym - wiesz to nie wystarczy tylko napisać że jesteś !!! wiec energię lepiej spożytkować gdzie indziej... no chyba że nie ma gdzie to problem .... ale oczywiście każdy post to odsłona i reklama za free itd wiec rozumiem doskonale że jest spore parcie. Nie chcę się wymądrzać z zakresu "kultury sprzedaży" ale in General nie napierdziela się na szeroko rozumiana konkurencje bo to się obraca przeciwko tobie zawsze nawet jakby była najgorsza bo dzięki niej istniejesz he he ...
dla jasności powiem iż w swoich postach obrzydzasz większości ludziom ich kity bo są niezgodne z twoimi potrzebami ... a tu nikt nie ma monopolu na rację wiec ostrożnie kolego.
Ziomek. pisze:co do "BYŁYCH" dystrybutorów Ozona - JAKI rozmiar potrzebujesz i na kiedy???

leżą u mnie 3 szt 2009 - ale nawet nie chce mi sie już na nich pływać

mam zdjęcia wrzucać?
szukam 7m do mojego quivera i myślalem czywiście o Edge RX ale jeśli masz Sport 09 to ja bardzo chętnie. W tym rozmiarze to nie ma wielkiego znaczenia dla mnie wiec dawaj tu fotki i oczywiście zaskocz mnie najlepiej "sell-out" ceną

bo wiesz skoro zalega

...
a w ogóle to nic przeciwko aby nam wszystkim extra wiało i nie zawsze w oczy ....
PZPR
Misiow
niepoprawny pasjonat obieżyświat
od czterech lat na Wodzie, Lądzie, Śniegu
Driven by KiteSports :OK: