augusrad pisze:Red pisze:Pieczarki i Nowe Guty - kierunki od WSW do N - najrówniej z W,
Strzelce - Kierunki od N do S - najrówniej z E - jedyna mi znana miejscówka na mazurach na ten kierunek,
Radzieje na j.Dobskim - S i lekkie odkręty, ale na Strzelcach równiej przy tym kierunku, a najrówniej - Suchy Róg na Śniardwach.
Jutro jedyny słuszny kierunek to Strzelce, ale ze względu na piknik w Piszu frekwencja pewnie zerowa.
Dziekować dobry czlowieku, a Ty się wybierasz na Strzelce albo ktoś się wybiera może ? Ja tam musze wreszcie wystartować z wody i okazja dobra bo swojego nowego Rebela będę trymował i sprawdzał jak się różni od C-szpeja
Radek
marmalloki pisze:Witam wszystkich którzy pływają na zamkniętych akwenach wodnych. Też chciałbym spróbować swoich sił w tym fantastycznym sporcie. Mieszkam 50 metrów od jeziora. Warunki wiatrowe sa tu bardzo dobre. Prawie co 3 lata organizowane tu są zawody surfingowe. A moje pytanie przmi jaki latawiec i jaka deska sa najleprze na jezioro. Ważę 90 kg a wzrost 183cm. Proszę o pomoc.
konrado5000 pisze:augusrad pisze:Red pisze:Pieczarki i Nowe Guty - kierunki od WSW do N - najrówniej z W,
Strzelce - Kierunki od N do S - najrówniej z E - jedyna mi znana miejscówka na mazurach na ten kierunek,
Radzieje na j.Dobskim - S i lekkie odkręty, ale na Strzelcach równiej przy tym kierunku, a najrówniej - Suchy Róg na Śniardwach.
Jutro jedyny słuszny kierunek to Strzelce, ale ze względu na piknik w Piszu frekwencja pewnie zerowa.
Dziekować dobry czlowieku, a Ty się wybierasz na Strzelce albo ktoś się wybiera może ? Ja tam musze wreszcie wystartować z wody i okazja dobra bo swojego nowego Rebela będę trymował i sprawdzał jak się różni od C-szpeja
Radek
Siemano ja może jutro się wybiore na Strzelce jak ktoś jeszcze będzie, bo jestem początkujący i jak coś to sie asekuracja przyda ;D Jak ktoś będzie jechał to niech da znać na kf albo na kom 505 500 887
Maniek pisze:Witam ponownie, cóż w sobotę wiele się niedziało na tym całym pikniku w Piszu.. jakiś gość się odwarzył i chwała mu za to bo ładnie pocisnoł, niebył jednak sam w stanie wrócić z drugiej strony rosia![]()
W niedzielę jeszcze gorzej, ale za to jakiś super uprzejmy gostek się trafił i parę rzeczy mogłem się dowiedzieć (np że 7m latawiec który mam zamówiony ciężko będzie w tych warunkach rozbujać- waże 67kg) ale nietrace nadzieji. Pozdrawiam jeżeli to któryś z was (bemowo piskie) i dzięki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości