RODOS!! czy ktoś może napisać cos o swoich wypadach!!

Miejscówki Kitesurfingowe
Awatar użytkownika
don Komorro
Latawiec: ss fuel
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post15 lut 2009, 19:32

barzyk123 pisze:Kto wie gdzie najlepiej szukać tanich lotów na rodos na wrzesień???

Pzdr

szukaj na lipiec :twisted: :twisted: ja juz kase odkładam :lol: serio na 2 tyg starczy jakies 1500 spokojnie

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post15 lut 2009, 21:29

barzyk123 pisze:Kto wie gdzie najlepiej szukać tanich lotów na rodos na wrzesień???
Pzdr

Musisz poczekac az uruchomia sezonowe loty czarterowe. Narazie jeszcze nie ma (najwczesniejsze loty sa pod koniec kwietnia i poczatek maja). Np. http://www.travelplanet.pl/

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post16 lut 2009, 09:20

W zeszłym roku centralwings obsługiwał loty czarterowe na Rhodos, nie wiem jak będzie w tym roku. Za 700 zł można było wyrwać w obie strony, tak więc nie wiem czy nie lepiej jakiegoś lasta ze spaniem....
pzdr

barzyk123
Kontaktowanie:

Post16 lut 2009, 11:41

evolutionVIII pisze:W zeszłym roku centralwings obsługiwał loty czarterowe na Rhodos, nie wiem jak będzie w tym roku. Za 700 zł można było wyrwać w obie strony, tak więc nie wiem czy nie lepiej jakiegoś lasta ze spaniem....
pzdr

Dzięki wielkie :) Ale za taką cene przelotów to chyba lepiej się kopsnąć do francji do Leucate francja autem.. Na 3 osoby dużo taniej wyjdzie.

Awatar użytkownika
kukems
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post16 lut 2009, 15:04

barzyk123 pisze:
evolutionVIII pisze:W zeszłym roku centralwings obsługiwał loty czarterowe na Rhodos, nie wiem jak będzie w tym roku. Za 700 zł można było wyrwać w obie strony, tak więc nie wiem czy nie lepiej jakiegoś lasta ze spaniem....
pzdr

Dzięki wielkie :) Ale za taką cene przelotów to chyba lepiej się kopsnąć do francji do Leucate francja autem.. Na 3 osoby dużo taniej wyjdzie.

Albo do Danii :wink: Wyjdzie jeszcze taniej.

evolutionVIII
Deska: nkb
Latawiec: nkb
Kontaktowanie:

Post16 lut 2009, 21:29

kukems pisze:
barzyk123 pisze:
pzdr

Albo do Danii :wink: Wyjdzie jeszcze taniej.

Masz rację, tylko ta temperatura........ nie każdy lubi pływać w zimnym. Ja wychodzę z założenie, że chociaż raz w roku trzeba sie wygrzać. No i te żarcie na Rodos - pełen wypas.
pozdrawiam

barzyk123
Kontaktowanie:

Post22 lut 2009, 10:12

Pytnaie do osób, które się orientują w temacie. jak to jest z spaniem w namiotach tam?? Czy policja gania czy jest luz??

Awatar użytkownika
szed
Deska: CF, North, Shin
Latawiec: Naish
Dostał piwko: 31 razy
Kontaktowanie:

Post22 lut 2009, 10:31

barzyk123 pisze:Pytnaie do osób, które się orientują w temacie. jak to jest z spaniem w namiotach tam?? Czy policja gania czy jest luz??

Na ten temat bedziesz mial zawsze totalnie sprzeczne informacje :). Pewnej grupie osob tam zalezy na tym aby lansowac atmosfere strachu przed nalotami policji itp..
Byl, jest i zapewne jeszcze dlugo bedzie tam totalny luz pod tym wzgledem! Wiem co mowie. A policja to predzej bedzie ganiac szkolki i kursantow co plywaja w zasadzie nielegalnie na plaskim niz przypier.. sie do namiotow (w ktorych i tak nikogo nie ma za dnia). Oni poprostu robia standardowy rekonesans raz na jakis czas zeby sie w papierach zgadzalo ze byli i tyle. Widzialem niejednokrotnie jak to w praktyce wyglada :) rundka honorowa po plazy coby wszyscy widzieli ze sie tam pojawiaja, zimne winko w knajpce i tyle z ich nalotu :).

barzyk123
Kontaktowanie:

Post22 lut 2009, 10:35

szed pisze:
barzyk123 pisze:Pytnaie do osób, które się orientują w temacie. jak to jest z spaniem w namiotach tam?? Czy policja gania czy jest luz??

Na ten temat bedziesz mial zawsze totalnie sprzeczne informacje :). Pewnej grupie osob tam zalezy na tym aby lansowac atmosfere strachu przed nalotami policji itp..
Byl, jest i zapewne jeszcze dlugo bedzie tam totalny luz pod tym wzgledem! Wiem co mowie. A policja to predzej bedzie ganiac szkolki i kursantow co plywaja w zasadzie nielegalnie na plaskim niz przypier.. sie do namiotow (w ktorych i tak nikogo nie ma za dnia). Oni poprostu robia standardowy rekonesans raz na jakis czas zeby sie w papierach zgadzalo ze byli i tyle. Widzialem niejednokrotnie jak to w praktyce wyglada :) rundka honorowa po plazy coby wszyscy widzieli ze sie tam pojawiaja, zimne winko w knajpce i tyle z ich nalotu :).

Dzięki Szed, takiej odpowiedzi oczekiwałem.

Spadadam na SK, bowieje i śnieg ciągle pada :twisted:

Awatar użytkownika
Perelka

Post27 mar 2009, 10:27

wlasnie dzwonilem do funserfu z zpytaniem ile kosztuja trzy tygodnie na praso wszystko git oferta bedzie przygotowana ALE zeby potwierdzic rezerwacje musze miec potwierdzone wypozyczenie min jednej deski(nie dopytalem czy chodzi o caly zestaw pewnie tak)na pokoj w pro center czyli u astryjakow WTF?

mistic14
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2009, 09:12

Miejscówa naprawde spoko, wiatr wieje równo, jedna strona płaska druga wave, jedyny minus na płaskiej że można pływać rano albo pod wieczór w ciagu dnia pływanko na kite zakazane. I najwiekszy mankament wieczorami nie ma tam nic do roboty..!!!

Awatar użytkownika
mattworm
Deska: NAISH THORN,wainman blunt
Latawiec: OZONE,BEST
Dostał piwko: 6 razy

Post10 kwie 2009, 16:56

mistic a możesz powiedzieć dlaczego zakazane w dniu zbyt dużo osób czy coś innego? Bo w tym sezonie zamierzam tam pojechać

mistic14
Kontaktowanie:

Post11 kwie 2009, 12:57

mattworm pisze:mistic a możesz powiedzieć dlaczego zakazane w dniu zbyt dużo osób czy coś innego? Bo w tym sezonie zamierzam tam pojechać

W ciagu dnia masz bardzo wielu windsurferow a, ze zdarzaly sie wypadki z udzialem kiteowcow wiec wladze wydaly zakaz plywania na kite po stronie plaskiej. Zostaje Ci wiec tylko strona wave albo z jakies cztery godziny na dzien po plaskiej stronie. Osobiscie bardziej polecam Egipt, Safage albo El Guna. Safaga jest troszeczke tansza lecz nie masz za bardzo plytkiej wody a w El Gunie masz piekną, sporą, plaską zatoczke i nawet polską baze, niestety zawkaterowanie jest dosyc drogie.

Awatar użytkownika
mattworm
Deska: NAISH THORN,wainman blunt
Latawiec: OZONE,BEST
Dostał piwko: 6 razy

Post13 kwie 2009, 10:18

dzięki mistic za wiadomości - tylko że znajomi już zapłacili wstępnie za pobyt także tylko tam mi pozostaje pojechać ale dopiero wrzesień może trochę mniej ludzisków będzie

Awatar użytkownika
Korpuch
Latawiec: Neo
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 21 razy

Post15 kwie 2009, 08:57

mattworm pisze:mistic a możesz powiedzieć dlaczego zakazane w dniu zbyt dużo osób czy coś innego? Bo w tym sezonie zamierzam tam pojechać

Na płaskiej można pływać ale po prawej stronie, przynajmniej ja tam pływałem(w tamtym roku) i nikt nie wyganiał. Jak pływasz na środku gdzie dużo jest WSów to faktycznie wyganiają

Wróć do „Spoty”