barzyk123 pisze:Kto wie gdzie najlepiej szukać tanich lotów na rodos na wrzesień???
Pzdr
szukaj na lipiec

barzyk123 pisze:Kto wie gdzie najlepiej szukać tanich lotów na rodos na wrzesień???
Pzdr
Pzdr
evolutionVIII pisze:W zeszłym roku centralwings obsługiwał loty czarterowe na Rhodos, nie wiem jak będzie w tym roku. Za 700 zł można było wyrwać w obie strony, tak więc nie wiem czy nie lepiej jakiegoś lasta ze spaniem....
pzdr
barzyk123 pisze:evolutionVIII pisze:W zeszłym roku centralwings obsługiwał loty czarterowe na Rhodos, nie wiem jak będzie w tym roku. Za 700 zł można było wyrwać w obie strony, tak więc nie wiem czy nie lepiej jakiegoś lasta ze spaniem....
pzdr
Dzięki wielkieAle za taką cene przelotów to chyba lepiej się kopsnąć do francji do Leucate francja autem.. Na 3 osoby dużo taniej wyjdzie.
kukems pisze:barzyk123 pisze:evolutionVIII pisze:W zeszłym roku centralwings obsługiwał loty czarterowe na Rhodos, nie wiem jak będzie w tym roku. Za 700 zł można było wyrwać w obie strony, tak więc nie wiem czy nie lepiej jakiegoś lasta ze spaniem....
pzdr
Dzięki wielkieAle za taką cene przelotów to chyba lepiej się kopsnąć do francji do Leucate francja autem.. Na 3 osoby dużo taniej wyjdzie.
Albo do DaniiWyjdzie jeszcze taniej.
barzyk123 pisze:Pytnaie do osób, które się orientują w temacie. jak to jest z spaniem w namiotach tam?? Czy policja gania czy jest luz??
szed pisze:barzyk123 pisze:Pytnaie do osób, które się orientują w temacie. jak to jest z spaniem w namiotach tam?? Czy policja gania czy jest luz??
Na ten temat bedziesz mial zawsze totalnie sprzeczne informacje. Pewnej grupie osob tam zalezy na tym aby lansowac atmosfere strachu przed nalotami policji itp..
Byl, jest i zapewne jeszcze dlugo bedzie tam totalny luz pod tym wzgledem! Wiem co mowie. A policja to predzej bedzie ganiac szkolki i kursantow co plywaja w zasadzie nielegalnie na plaskim niz przypier.. sie do namiotow (w ktorych i tak nikogo nie ma za dnia). Oni poprostu robia standardowy rekonesans raz na jakis czas zeby sie w papierach zgadzalo ze byli i tyle. Widzialem niejednokrotnie jak to w praktyce wygladarundka honorowa po plazy coby wszyscy widzieli ze sie tam pojawiaja, zimne winko w knajpce i tyle z ich nalotu
.
mattworm pisze:mistic a możesz powiedzieć dlaczego zakazane w dniu zbyt dużo osób czy coś innego? Bo w tym sezonie zamierzam tam pojechać
mattworm pisze:mistic a możesz powiedzieć dlaczego zakazane w dniu zbyt dużo osób czy coś innego? Bo w tym sezonie zamierzam tam pojechać
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości