PZK

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post03 gru 2004, 19:29

Siano macie jak w banku :wink: pelna stodola do wziecia - dostalem dotacje i nie potrzebuje 8) .
Chce byc tylko czlonkiem - oczywiscie jak przynalezec bedzie do nas plec piekna :shock:

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post03 gru 2004, 22:09

rolnik pisze:Siano macie jak w banku :wink: pelna stodola do wziecia - dostalem dotacje i nie potrzebuje 8) .

Pałna stodoła do wzięcia :D Fajnie brzmi :) Tesh chce takową stodołę :D

eska

Awatar użytkownika
rolnik

Post03 gru 2004, 22:52

Ale po co ci stodola??? :roll:

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post03 gru 2004, 22:54

:oops:

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post03 gru 2004, 23:16

rolnik pisze:Ale po co ci stodola??? :roll:

No wiesz, rolnik :) stodola sie zawsze przyda, w warszawie w centrum na przyklad to bym urzadzila centrum kiteroomingu :) A zreszta w stodole to dużą impreze można zrobić i wogole i wynajac na wesele czy coś :) W obecnych realiach wszystko sie sprzeda, a co dziwniejsze i bardziej wykręcone tym cena wyższa... :idea:

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post03 gru 2004, 23:19

Rolnik na ziomę do stodoły w słomę pakuje swoje nosorożce żeby mu nie zmarzły ;] :lol:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post03 gru 2004, 23:32

Maslav pisze:Rolnik na ziomę do stodoły w słomę pakuje

Znowu coś Wam świntuchy chodzi po głowie :?: :lol: Niech ta zima jużwreszcie przyjdzie bo widzę, że brak sportu męczy każdego. :idea:

Awatar użytkownika
rolnik

Post03 gru 2004, 23:37

to bym urzadzila centrum kiteroomingu

Juz o tym myslalem ale jak to siano na pzk zabiora.

Awatar użytkownika
rolnik

Post03 gru 2004, 23:41

w słomę pakuje

glodnemu chleb na mysli :lol:

Awatar użytkownika
kasya
Kontaktowanie:

Post04 gru 2004, 01:03

pine pisze:myślalem że znajdę więcej chetnych do władz naszego zwiąku oj ludzie pieniądze leżą na ulicy. to teraz trochę o planach mam wejścia w PZS i znam tam trochę sytuację i wiem że mozna działając tak jak oni wyrwać trochę kaski zamknąć w ramy i ograniczyć swobodny rozwój kita nadać mu jakieś kierunki.
plan jest taki:
zakładamy związek
olewamy IKO i wprowadzamy polskie stopnie instruktorski
tworzymy szkołę i wydajemy te stopnie na obozach organizowanych przez naszą szkołę
pozwalamy też innym wydawać stopnie ale "działa"
organizujemy zawody eliminujące knąbrnych instruktorów
wydajemy gazetę i w niej sterujemy opiniami

to żarty a poważnie to będę rozmawiał z zażądem tylko musi się najpierw ukonstytuować. to czekam na zgłoszenia

no i znowu wyjde na wredna babe ale coz takie widac moje miejsce w przyrodzie. jak narazie to sa to jedyne konkrety jakie przedstawiles... i jak sie okazuje to tez zart. :roll: ponadto podejscie kto chce to niech bedzie skarbnikiem a kto chce sekretarka a kto chce szefem wyszkolenia tez jest cokolwiek dyskusyjne. A moze jakiekolwiek kompetencje? cokolwiek? bo chyba nie wystarczy tylko chciec. wypadaloby jeszcze cos umiec. i jakiego "naszego"? ja sie nie poczuwam jak narazie do wystepowania z Toba w jakichkolwiek strukturach czy wspolnotach :lol:

pine pisze:panowie wyjaśnijcie proszę tę kwestię między sobą są jeszcze inne stanowisk brakuje nam sekretarek i kogoś do roboty powinniśmy stworzyć sekcje tematyczne, komisję dyscyplinarna i zacząć szukać sponsora strategicznego, założyć fundację. jest wiele do zrobienia nie czas na spory personalne

moze sie nie znam ale po (...) ta fundacja? IMHO chyba bardziej forma prawna odpowiadaloby stowarzyszenie. ale ja sie nie znam :roll:

pine pisze:onzo może minister skarbu to znaczy skarbnik lub jak wolisz księgowy, blisko kasy a w papierki się nie bawimy, przecież sobie ufamy

uf uf uf no tak po co oficjalnej organizacji papierki... chociazby po to, ze jesli pojawi sie u Ciebie Pani z US to zebys nie kwiczal jak zarzynane prosie tylko zebys jej te papierki mogl pokazac bo ona tego chce i co ciekawsze ma do tego prawo tak jak ty masz obowiazek ich prowadzenia. Bo tu znajomosci w PZS nie wystarcza. Dodatkowo wiazac sie z PZS wchodzisz w jakas strukture. Z tym tez sie trzeba liczyc. Jako stowarzyszenie masz statut a co za tym idzie cele statutowe, ktore jestes zobligowany realizowac itp itd...

Neykon pisze:to ja poproszę o przeniesienie do sekcji dętej

:clap: :clap: :thumb:

podsumowywujac... ŁUBU DUBU ŁUBU DUBU NIECH NAM ZYJE PREZES NASZEGO KLUBU NIECH ZYJE NAM :lol: :lol: :lol:

ps. tak sie pisze "ZARZĄD" Panie Prezes

pozdro
Kasya

Awatar użytkownika
rolnik

Post04 gru 2004, 03:38

i w pi... wyladowal.. :?

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post04 gru 2004, 11:14

rolnik pisze:Ale po co ci stodola??? :roll:

No jak to po co? Jak juz kazdy wybierze tego siana dla siebie... to mozna stworzyc jak Sligowcy za granica - Kitesurf Simulator... Widzieliscie ten filmik jak zrobili sobie wyciagi, odciagi generujace hangtime'y... malina 8) :D

Awatar użytkownika
pine

Post04 gru 2004, 16:05

kasya dziękuję ci za kilka trafnych uwag i za poprawienie mojego błędu ortograficznego pomoże mi to przy późniejszym pisaniu dokumentów dotyczących zarządu możesz też zostać moją sekretarką a unikniemy tego typu problemów w przyszłości. co do fundacji to przyda się by uprościć wpłaty sponsorów. dobrze żarty żartami a czas na pracę bo jak nas ktoś uprzedzi to będzie po wszystkiemu.

Awatar użytkownika
pine

Post04 gru 2004, 16:51

podejrzewam że nie jestem pierwszą osobą która wpadła na ten pomysł i inni jeżeli jeszcze nie założyli takowej ordanizacji (PZkit) to zrobią to w najbliższym czasie, dlatego czas na działanie. pieprzyć kasę moim celem jest stwożenie organizacji która będzie działała dla rozwoju tego sportu pozwalała załatwić przedłużenie półwyspu helskiego wyznaszcz nam przeciesz należne miejsce pomiędzy stadem tych panoszących się na każdym kroku żeglarzy poręczowych i jeżeli nie wypędzienie ich z naszego przeciesz półwyspu to wyznaczenie im rezerwatów . teraz nie mogę już pisać bo mni mama na obiad woła.

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post04 gru 2004, 16:56

pine pisze:... panoszących się na każdym kroku żeglarzy poręczowych i jeżeli nie wypędzienie ich z naszego przeciesz półwyspu to wyznaczenie im rezerwatów

kolo to zes pojechal :!: ja pier... sekcje deta i sie wypisuje ze zwiazku budujacego getta :!:

Wróć do „Forum Główne”