Chce byc tylko czlonkiem - oczywiscie jak przynalezec bedzie do nas plec piekna

rolnik pisze:Ale po co ci stodola???
Maslav pisze:Rolnik na ziomę do stodoły w słomę pakuje
pine pisze:myślalem że znajdę więcej chetnych do władz naszego zwiąku oj ludzie pieniądze leżą na ulicy. to teraz trochę o planach mam wejścia w PZS i znam tam trochę sytuację i wiem że mozna działając tak jak oni wyrwać trochę kaski zamknąć w ramy i ograniczyć swobodny rozwój kita nadać mu jakieś kierunki.
plan jest taki:
zakładamy związek
olewamy IKO i wprowadzamy polskie stopnie instruktorski
tworzymy szkołę i wydajemy te stopnie na obozach organizowanych przez naszą szkołę
pozwalamy też innym wydawać stopnie ale "działa"
organizujemy zawody eliminujące knąbrnych instruktorów
wydajemy gazetę i w niej sterujemy opiniami
to żarty a poważnie to będę rozmawiał z zażądem tylko musi się najpierw ukonstytuować. to czekam na zgłoszenia
pine pisze:panowie wyjaśnijcie proszę tę kwestię między sobą są jeszcze inne stanowisk brakuje nam sekretarek i kogoś do roboty powinniśmy stworzyć sekcje tematyczne, komisję dyscyplinarna i zacząć szukać sponsora strategicznego, założyć fundację. jest wiele do zrobienia nie czas na spory personalne
pine pisze:onzo może minister skarbu to znaczy skarbnik lub jak wolisz księgowy, blisko kasy a w papierki się nie bawimy, przecież sobie ufamy
Neykon pisze:to ja poproszę o przeniesienie do sekcji dętej
rolnik pisze:Ale po co ci stodola???
pine pisze:... panoszących się na każdym kroku żeglarzy poręczowych i jeżeli nie wypędzienie ich z naszego przeciesz półwyspu to wyznaczenie im rezerwatów
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości