Przewrotnie napisałem taki tytuł, żeby sprowokować Was i otworzyć oczy. Nie było mnie tutaj tydzień. Chciałem poczytać co nowego i w 3 interesujących mnie watkach znalazłem znów kupę śmieci. Śmieci napisanych w wyniku bezsensownych zaczepek przez pewnego znanego wszystkim forumowicza, który wykorzystuje to forum do promocji własnej szkoły pod pretekstem udzielania "fachowych" porad i uwag. Założę się że 99% z nas wie o kogo chodzi, a skoro tak to chyba to już jest problem. Nie wiem dlaczego Pablo nie interweniujesz. To już jest tak długi i gruby temat że zwracanie uwagi nic nie da. Na każdym szanującym się forum taki osobnik został by zbanowany i nie miał prawa pisać postów. Postawa wspomnianej osoby, kłóci się z ideą kitesurfingu, który jest sportem dla ludzi otwartych, przyjaznych chcących czerpać z niego radość. Mam nadzieję, że podpiszą się pod tym postem pozostali użytkownicy forum mający dość tak jak ja i że skoro w jedności siła Pablo coś z tym zrobi ... w przeciwnym wypadku chyba pozostanie założyć konkurencyjne forum i nie wpuszczać rozrabiaków.
W