Koniec kiteforum.pl

Dyskusje nie związane z profilem forum.
Awatar użytkownika
bitter
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 22:53

Przewrotnie napisałem taki tytuł, żeby sprowokować Was i otworzyć oczy. Nie było mnie tutaj tydzień. Chciałem poczytać co nowego i w 3 interesujących mnie watkach znalazłem znów kupę śmieci. Śmieci napisanych w wyniku bezsensownych zaczepek przez pewnego znanego wszystkim forumowicza, który wykorzystuje to forum do promocji własnej szkoły pod pretekstem udzielania "fachowych" porad i uwag. Założę się że 99% z nas wie o kogo chodzi, a skoro tak to chyba to już jest problem. Nie wiem dlaczego Pablo nie interweniujesz. To już jest tak długi i gruby temat że zwracanie uwagi nic nie da. Na każdym szanującym się forum taki osobnik został by zbanowany i nie miał prawa pisać postów. Postawa wspomnianej osoby, kłóci się z ideą kitesurfingu, który jest sportem dla ludzi otwartych, przyjaznych chcących czerpać z niego radość. Mam nadzieję, że podpiszą się pod tym postem pozostali użytkownicy forum mający dość tak jak ja i że skoro w jedności siła Pablo coś z tym zrobi ... w przeciwnym wypadku chyba pozostanie założyć konkurencyjne forum i nie wpuszczać rozrabiaków.

W

Jurgen
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 23:03

bitter pisze:....Śmieci napisanych w wyniku bezsensownych zaczepek ...

I dlatego kolejny zaczepny wątek na głównym?

barzyk123
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 23:11

Załóż konkurencyjne forum, to zobaczymy jak będziesz płacił sa pisanie postów :D

Już tutaj taki jeden był co założył nowe "forum".

pzdr

Awatar użytkownika
pepe191
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 23:15

wiesz co kolego przestan robic z siebie kolejne posmiewisko bo nic ci to nie da

jak ci si enei podoba to nie czytaj forum i koniec

Kuba Gdynia
Deska: NHP
Latawiec: RRD, SLINGSHOT
Postawił piwka: 31 razy
Dostał piwko: 11 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 23:17

Podążając Twym Tropem...,a raczej próbując przyjąć Twój tok rozumowania:
Założyłeś kolejny, NIC nie wnoszący, PROWOKUJĄCY i bezsensowny temat. Bezsensowny o tyle, że w OFF'ie znajduje sie już temat, do którego Twoja wypowiedz pasuje-tudzież "wpisuje się w temat"

Ja z kolei dość pilnie ślędzę forum i większość wątków i nie podzielam Twojego zdania.

Jedyne, co mnie wkurzyło:) to to, jak długo trzeba było czekąc na relacje z loosersów:)

Jeśli nie pozostaje nic innego-ok, załóż/ załóżcie konkurencyjne(choć ciężko to sobie wyobrazić, forum) i tam moderujcie, banujcie, etc.

Wydaje mi się, że sporemu gronu osób forma aktualna odpowiada- jest to miejsce, w którym moge sie poumawiać, poczytać o nowościach, pierdołach(również, etc.) i jeśli cokolwiek jest mi w stanie to obrzydzić to kolejne nawoływanie do krucjat antyziomkowych:)

bitter pisze: ... w przeciwnym wypadku chyba pozostanie założyć konkurencyjne forum i nie wpuszczać rozrabiaków.

W

Pozostaje życzyć powodzenia, skutecznej moderaji i wielu sukcesów-sądząc z Twej wypowiedzi, a raczej jej zatroskanego tonu... powinno Ci się udać.

ZEBY NIE BYŁO:) Swoje nobile kupiłem u WENZELA:) :lol:

Awatar użytkownika
Kłosa
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 23:35

Ja popre temat-ale ogółem... aby częściej zwracać uwage osobą za pewnego rodzaju złe zachowanie...ale banowaniu mówie nie.

Awatar użytkownika
don Komorro
Latawiec: ss fuel
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post17 wrz 2008, 23:38

o! ja mysle tak samo jak kolega wyżej :wink: przecież każdy już wie ( ten kto czyta forum w miarę regularnie) że do "niektórych" osób i tego co piszą trzeba podchodzić z dystansem. Nawet jak to staje sie mega irytujące i ( tu już skrajne przypadki) męczące... każdy powinien wiedzieć że dla kogoś kto utrzymuje sie z kajta KITEFORUM jest praktycznie miejscem pracy. Ziomek wykonuje swoją prace (robi to jak umie i nikt mu tego nie zabroni no chyba ze Ziomek przesadzi konkret :twisted: ale to jak zostanie" ukarany" to juz sprawa Pabla) ja na miejscu Ziomka troszkę bym sie wk*rwił ze mnie aż tyle osób nie trawi... i troche zmieniłbym nastawienie co oczywiście by wpłynęło na to co robie... ale dajcie na luz. Ziomek jest z poznania! tam już tak mają hehe :wink:

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 23:39

Zakładaj zakładaj...powodzenia :thumb:

:twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
don Komorro
Latawiec: ss fuel
Postawił piwka: 8 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post17 wrz 2008, 23:40

kolega wyżej = kolega Kuba gdynia :wink:

Awatar użytkownika
freaktrick
Kontaktowanie:

Post17 wrz 2008, 23:47

Zbanować... ?? Forum bez Ziomka ...?? zrób ankietę , ale żeby była opcja FORUM BEZ BITTERA, ja wiem co zaznaczę... czytam forum od niedawna bo od jakiś 2 miesięcy, w kilku interesujących mnie tematach, opinie Ziomka pomogły, np jaki wybrać trapez jaki rozmiar kajta (nie marke) itp..
Twojego posta który pomógł sobie nie przypominam. Gdyby była opcja "pomógł" napewno Ziomek byłby w czołówce (gdyby była opcja "wróg publiczny nr1 tez by prowadził :p ) a posty w których gołym okiem widać marketing poprostu olewam,np best jest the best ( może tak jest nie wiem ) tylko i wyłącznie dechy nobile itp itd
Zauważ ze on pływa na sprzęcie który poleca, nie tylko go sprzedaje, miałem nic nie pisać ale to drugi post który dziś czytam żeby uciszyć Ziomka, zróbcie tyle co on(ksiązka, szkólka,loosersi i pewnie kilka innych rzeczy) pomagajcie tyle co on i nie spamujcie tyle co on ;p, wtedy możecie wnioskować o banowanie. Niestety zatrzymaliście się na dostrzeganiu tylko negatywnych rzeczy u Ziomka a nie widzicie pozytywów...

i żeby nie było swojego nobila kupiłem u ZIOMKA ;p

Awatar użytkownika
macsurf
Dostał piwko: 3 razy
Kontaktowanie:

Post18 wrz 2008, 00:12

Wyluzuj bitter i skup sie lepiej na plywaniu, a takie sprawy o ktorych wyzej piszesz pozostaw w rekach Pabla.

Awatar użytkownika
Spidi
Deska: Nobile 555
Latawiec: Best Waroo x2

Post18 wrz 2008, 00:16

Na niektórych forach jest taka funkcja jak IGNORUJ. Czyli można sobie wybrac osobę którą można sobie w pewien sposób zablokowac i nie widzi sie jej twórczości(tematów, pojedynczych postów).
Na komputerach sie nie znam więc nie wypowiem sie jak to sie robi od technicznej strony(czy sie da a jeśli to jak...).
Bardziej zastanawia mnie czy rzeczywiście ktos by z niej skorzystał gdyby mógł. Bo niby jedni drugim działają na nerwy a jednak ceikawość... chyba nie jednemu nie pozwoliła by tej funkcji uruchomić i pozbawić sie możliwości "trzymania ręki na pulsie". :wink:

Tak całkiem serio- tutaj jestem świerzak ale z niejednego forum korzystam i wydaje mi sie że wystarczyłoby określnie podstawowych zasad(ku czemu jak zauważyłem Pablo już pewne kroki poczynił...) i ich przestrzeganie. Nie ma sie co przesadnie spinać- wystarczy przyblokowac odrobine, że tak sie wyraże "komerche" i robienie wojen i rozgrywek w interesach na publicznym forum i będzie GIT.

Wszyscy są dorośli- każdy ma swój rozum, umie oceniać kto jaki jest i kogo warto posłuchać a kto tylko bije piane. Dlatego każdy powinien to robić zgodnie z własnymi odczuciami i przekonaniami.
Jak wszyscy sie bedą tego trzymać zamiast walczyć o swoje jedyne słuszne i prawdziwe prawdy albo prowadzić osobiste całkiem prywatne wycieczki na innych to będzie GIT.
Przecież KS to sport dla ludzi wyluzowanych i z jajami a niepotrzebne ciśnienia lepiej upuszczać na wodzie!!
Peace...

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post18 wrz 2008, 00:46

Może za duzo siedzicie na forum ? Może dla odmiany trzeba poczytac cos innego ( www.sieplywa.pl ?), a nie tylko klikac w F5 ???

Pozdro dla Ziomka ( samo coś zróbcie a nie tylko krytyka i krytyka. Swoje forum też złożyć możecie)

es.

Szmerek
Deska: Balance
Latawiec: Ozone
Kontaktowanie:

Post18 wrz 2008, 02:30

Podoba mi się forum w takiej formie jaka jest teraz.
Wydaje mi się, że właśnie takie forum bez zbędnych moderacji jest ok,
przecież zawsze takie było... I to odróżnia, a raczej trzeba powiedzieć
wyróżnia je od innych forów.

Awatar użytkownika
wojol
Kontaktowanie:

Post18 wrz 2008, 09:01

Może niech ktos założy dział specjalnie na te wszystkie , monotematycnze wątki - jedne dział kotrym będzeizmoan soabi podniesc cisnenie i wylac trochę zołci... Wtey nei bedzei problemy i pretensji ze zasmieca formum głowne itp....

Wróć do „Offtopic”