Mikolpa pisze: Od czerwca uczę się lądować te wysokie i dalekie loty i przyznam że słabo mi to wychodzi. Ale jest progres, po ostatnim niedzielnym pływaniu bolały mnie żebra i dupa po wczorajszym tylko dupa
Zmień dechę na mniejszą

Mikolpa pisze: Od czerwca uczę się lądować te wysokie i dalekie loty i przyznam że słabo mi to wychodzi. Ale jest progres, po ostatnim niedzielnym pływaniu bolały mnie żebra i dupa po wczorajszym tylko dupa
sander pisze:Taka sytuacja nam się rysuje na niedzielę, komentarz chyba zbyteczny
Fikus pisze:sander pisze:Taka sytuacja nam się rysuje na niedzielę, komentarz chyba zbyteczny
spoko, a te czarne sosenki ze zdięcia to co, cz to grzybki?
Piotrbyku pisze:sander pisze:Taka sytuacja nam się rysuje na niedzielę, komentarz chyba zbyteczny
to nie jedziemy na Berzdorfen ? tylko do Holandii ?
sander pisze:Piotrbyku pisze:sander pisze:Taka sytuacja nam się rysuje na niedzielę, komentarz chyba zbyteczny
to nie jedziemy na Berzdorfen ? tylko do Holandii ?
Taką ładną mapkę wkleiłem a Wy mi tu o Holandii i grzybkach, koledzy proszę się zachowywać, to jest poważne forum kajtowe
sander pisze:My jedziemy na razie we 2 przez Jawor i Legnicę ale najprawdopodobniej będziemy musieli zabrać jeszcze jednego Fikusa a one jak wiadomo małe nie są i nie lubią być przestawiane, taki z niego jest kwiatek
Mikolpa pisze:sander pisze:My jedziemy na razie we 2 przez Jawor i Legnicę ale najprawdopodobniej będziemy musieli zabrać jeszcze jednego Fikusa a one jak wiadomo małe nie są i nie lubią być przestawiane, taki z niego jest kwiatek
Nie zapomnij go podlać bo zwiędnie![]()
Ale Wam sie pływanie szykuje, wiatr słońce i zacna ekipa, zazdroszczę, poniedziałek jeszcze mocniej wygląda a mnie nie ma do środy
Mikolpa pisze:sander pisze:My jedziemy na razie we 2 przez Jawor i Legnicę ale najprawdopodobniej będziemy musieli zabrać jeszcze jednego Fikusa a one jak wiadomo małe nie są i nie lubią być przestawiane, taki z niego jest kwiatek
Nie zapomnij go podlać bo zwiędnie![]()
Ale Wam sie pływanie szykuje, wiatr słońce i zacna ekipa, zazdroszczę, poniedziałek jeszcze mocniej wygląda a mnie nie ma do środy
KrisIs pisze:Mikolpa pisze:
Zmień dechę na mniejsząJa na 130x40 a w tym czasie ty na Transie
Jaki to ma gabaryt? To w ogóle się odkleja od wody? A lądowanie to chyba twarde.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości