Podziękowania dla przyjaciół zaangażowanych w akc. ratunkową

Hydepark, oraz posty usunięte z innych działów przez admina.
unhooked
Postawił piwka: 6 razy
Dostał piwko: 23 razy

Post04 kwie 2012, 19:27

BraCuru pisze:
Obiektywnie możecie to ocenić? Zwracam uwagę, że moja pierwsza odpowiedź została napisana po dwóch postach Janka. Przeczytajcie sobie treść wiadomości z godziny 1111. Do czego ona się odnosi w rzeczywistości? Do niczego. Jednakże w powyższym poście Janka jest ona umieszczona jako ostatnia. Widzicie manipulacje?
Poza tym czy miałem prawo odczytać grożby w jego prywatnych wiadomościach? Czy ja może ten tego?

Kurde, ja nie widze manipulacji... Widze, ze wstawiliscie te same wypowiedzi, jednak Janek je wrzucil w odwrotnej kolejnosci, czyli trzeba czytac od dolu do gory, na co wskazuje czas wyslania. Grozby? - tez nie widze... byscie chlopaki poplywali razem, przybili piatke i wypili flaszke. Troche mi to przypomina spory Ziomka i Przemasa na forum, ktorzy potem na spocie sie smieja razem :grin: Ale moze ja tez ten tego 8-)

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post04 kwie 2012, 20:30

unhooked pisze: Widze, ze wstawiliscie te same wypowiedzi, jednak Janek je wrzucil w odwrotnej kolejnosci, czyli trzeba czytac od dolu do gory, na co wskazuje czas wyslania. Grozby? - tez nie widze... byscie chlopaki poplywali razem, przybili piatke i wypili flaszke. Troche mi to przypomina spory Ziomka i Przemasa na forum, ktorzy potem na spocie sie smieja razem :grin:

Faktycznie tak jest (nie zauważyłem tego od razu) Jednak czytając od końca czyta się to jakby w krzywym zwierciadle. Patrząc na te wiadomości w sposób jak ja je otrzymałem (bez ostatniej napisanej dzień pózniej po moim poście w tym wątku o zastraszaniu) odczytuję to jako pogróżki.

Czy normalny człowiek chcący zrobić serdeczną ustawkę wave u kogoś w domu zaczyna korenspondencję tak:
Umiesz tylko obrażać czy stać cie na więcej ? Chętnie spotkam sie z tobą na płw lub rewie i sobie pogadamy .. pozdro
a potem, żeby nie było wątpliwości że chodzi mu o Grzybowo i wave wyjaśnia tak (z akcentem na REWĘ LUB NA 1/2 POGADAMY):
w REWIE LUB NA 1/2 POGADAMY.... czekam na to niecierpliwie w sumie to nawet chętnie bym podjechał do ciebie.. i pewnie sie niebawem zdecyduje , Pozdro
A dzień później widząc, że posunął się za daleko i może trafić w miejsce znane mu już z przeszłości, pisze posta z wiadomością:
No nie ,właśnie chciałem podjechać do Grzybowa na wave i przy okazji pogadać z tobą .. .pozdro
Kabaret czy kryminał?

Biorąc pod uwagę nasze powszechnie znane relacje po Baltic X, moją publiczną krytykę jego pro przygotowań, Janka oskarżenia w stosunku do służb ratowniczych czy też gościa, który swoim wypożyczonym urządzeniem uratował mu życie to faktycznie ostatnią rzeczą jaką bym miał się spodziewać to pływanie wave w Grzybowie z moim najlepszym funflem i guru Jankiem Lisewskim :doh: Nie ukrywam, że czytam jego posty z dozą nieufności i uprzedzenia. Mam powody jak wielu.
PS.
Zabieram się do pisania testamentu. Mam w quiverze sporo Crossbowów. Po mojej śmierci rodzina wyrzuci je przed garaż - kto pierwszy ten lepszy :wink:

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post04 kwie 2012, 21:18

Nabijanie postów czy jednak paranoja? Marku Rowiński aka Bracuru opamiętaj się ! :!: :!: Daj żyć , błagammm :wink: ile to czasu trzeba poświęcić na czytanie tych wypocin,uwierz mi że po każdym płacze.... ze śmiechu. :lol: ale już tylko ja to przeglądam. Wykończyłeś wszystkich. :wink:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post04 kwie 2012, 21:31

zbrochaty pisze:z uwagą sledzę kilka osób z etykietką "biznes" w profilu, którzy popierają ten "wyczyn" lub raczej mało sie od tego dystansują. Daje to dużo do myślenia jak funkcjonuje system bezpieczeństwa przy szkoleniu młodzieży, ktorą im sie powierza pod opiekę...

:doh:

zbrochaty pisze:... Zresztą nie wiem, czy będzie to aktualne, gdyż może okazać sie że jego koledzy w szkole powiedzą, ze to nie cool i obciach plywac na kajcie i bedzie po temacie...

:doh: :doh:

zbrochaty pisze:.. widac kogo raczej omijać szerokim łukiem. ...

TAK, właśnie zrób :hand:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post04 kwie 2012, 21:50

unhooked pisze: .. Troche mi to przypomina spory Ziomka i Przemasa na forum, ktorzy potem na spocie sie smieja razem :grin:

jak mamy z Przemassem powody do śmiechu - śmiejemy się
jak mamy różnice zdań - spieramy, niezależnie, czy w sieci, czy live..
jak nam się chce jeść - jemy
spać - śpimy
wymieniać dalej?
COŚ w tym dziwnego? :wink:

BraCuru pisze:.. odczytuję to jako pogróżki...

..z całym szacunkiem Bra - ale chyba TYLKO Ty :idea: , jak zresztą RÓWNIEŻ już unhooked słusznie tu już zauważył ..

BraCuru pisze:Kabaret czy kryminał?

..jak już - to pierwsze - bo pod drugie nie podpada na pewno..

BraCuru pisze:Zabieram się do pisania testamentu. Mam w quiverze sporo Crossbowów. Po mojej śmierci rodzina wyrzuci je przed garaż - kto pierwszy ten lepszy :wink:

..ja nie :hand: ..chyba że masz jeszcze jakieś inne marki w garażu :think: :roll:

pozdro <papa>

Jurgen
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post04 kwie 2012, 22:10

MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:...jednak paranoja?...

Jeden wpada w paranoje, drugi w samozachwyt :twisted:

gregorg
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post04 kwie 2012, 22:12

BraCuru pisze:Faktycznie tak jest (nie zauważyłem tego od razu) Jednak czytając od końca czyta się to jakby w krzywym zwierciadle. Patrząc na te wiadomości w sposób jak ja je otrzymałem (bez ostatniej napisanej dzień pózniej po moim poście w tym wątku o zastraszaniu) odczytuję to jako pogróżki.

Marek , to paranoja . A może nawet zawiść z twojej strony.

magic

Post04 kwie 2012, 22:14

Polecam odwiedzić lekarza jednemu i drugiemu Panu. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
bola
Deska: Tyrant
Latawiec: RPM

Post05 kwie 2012, 06:51

Jurgen pisze:
MASTER KITEBOARDING fuu1 pisze:...jednak paranoja?...

Jeden wpada w paranoje, drugi w samozachwyt :twisted:

Nic dodać nic ująć :clap:
Z akcentem na samozachwyt .....

Lachon
Postawił piwka: 4 razy
Dostał piwko: 5 razy
Kontaktowanie:

Post05 kwie 2012, 10:58

Marek ma racje. Definitywnie.

Wciaz czekam na odpowiedz Janka, tą zapowiedziana od A do Z,a nie zdjecia z gór :)

A co do typka,ktory cos tam wymienial na tem "bycia kapitanem" - raczej nie wchodzilbym w polemike na ten temat z Bracuru :wink:

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post05 kwie 2012, 15:40

magic pisze:Polecam odwiedzić lekarza jednemu i drugiemu Panu. Pozdrawiam

kolego moze sie sam przebadasz? raz wysylasz kogos do lekarza, innym razem "zyczysz" sobie, aby ktos milczal tu na forum, a zdaje sie ze to nie za bardzo jest twoje podworko.
chyba cie troche ponosi

seba76
Deska: Nobile NHP/50Fifthy
Latawiec: Cabrinha/North/Wainman
Postawił piwka: 11 razy
Dostał piwko: 4 razy
Kontaktowanie:

Post05 kwie 2012, 16:34

march_in pisze:

kolego moze sie sam przebadasz? raz wysylasz kogos do lekarza, innym razem "zyczysz" sobie, aby ktos milczal tu na forum, a zdaje sie ze to nie za bardzo jest twoje podworko.
chyba cie troche ponosi

Heja - March

Nikt nikomu tłumaczyć się nie musi - to nie szkoła i tyle a tym bardziej na forum (-:

Awatar użytkownika
march_in
Postawił piwka: 15 razy
Dostał piwko: 17 razy
Kontaktowanie:

Post05 kwie 2012, 16:46

seba76 pisze:
march_in pisze:

chyba cie troche ponosi

Heja - March

Nikt nikomu tłumaczyć się nie musi - to nie szkoła i tyle a tym bardziej na forum (-:

ja nie o tlumaczeniu, a o tym ze kolega najpierw wyzywa ludzi z forum od wszelakich zwierzat, pozniej wysyla do lekarza, chyba weterynarza, a tak naprawde nic nie wnosi swoja wypowiedzia.
sorki za off, ale nie wiem po co takie komentarze i komu maja sluzyc.

magic

Post05 kwie 2012, 17:15

Twoje 100 postów w tym temacie nie wniosły ani grama więcej niż moje 2, ale masz rację mogłem sobie darować ten komentarz bo nie zmieni to nic w kwestii komedii która się tu odbywa.

Jacek olsztyn
Postawił piwka: 2 razy
Dostał piwko: 20 razy

Post05 kwie 2012, 18:03

Czytam te groźby i przypomina mi się cytat chyba z filmu Job:
mama do syna:
"uważaj synku jak będziesz przechodził przez ulicę"
synek:
"grozisz mi :evil: :?: "

Brakuje mi tu jeszcze aż któtyś z panów rzuci tekst typu:
"ja panu nie przerywałem"

Wróć do „Śmietnik”