szed pisze:.. i jak.. jedzie ktos do tych Rzeczyc? czy juz wszyscy wybyli
chyba ze Pogoria? Jak co to tel. 606 95 33 01
GURU 10.5 pisze:potem jak się zebraliście , przejechalem na "waszą" plażę [ super wypas- piaseczek ,trawka![]()
, duzo miejsca do startu] i..........popływałem jeszcze 1,5 godz. non stop
,przy idealnie równym wietrze
.
super miejsce na E ,NE,SE
szed pisze:GURU 10.5 pisze:potem jak się zebraliście , przejechalem na "waszą" plażę [ super wypas- piaseczek ,trawka![]()
.
Marek,
takiego miejsca nie ma na Pogori![]()
W ktorym miejscu dokladnie byles?
Ale faktycznie chyba pozno popoludniu cos w koncu konkretnego tam zawialo. Jak ja bylem to robilem testy nawet z deska windsufingowa.. po czym powiedzialem do swojej dziewczyny, ze jak jeszcze kiedys mi wpadnie do glowy jechac z kitem na Pogorie to ma mnie odrazu kopnac w dupe..
GURU 10.5 pisze:szed pisze:GURU 10.5 pisze:potem jak się zebraliście , przejechalem na "waszą" plażę [ super wypas- piaseczek ,trawka![]()
.
Marek,
takiego miejsca nie ma na Pogori![]()
W ktorym miejscu dokladnie byles?
Ale faktycznie chyba pozno popoludniu cos w koncu konkretnego tam zawialo. Jak ja bylem to robilem testy nawet z deska windsufingowa.. po czym powiedzialem do swojej dziewczyny, ze jak jeszcze kiedys mi wpadnie do glowy jechac z kitem na Pogorie to ma mnie odrazu kopnac w dupe..
ok. pomyłkabyliśmy na Dzierżnie i widzialem w powietrzu kite podobny do Twojego i myslałem ,że to Ty z Maslakiem
![]()
tak czy inaczej , świetne miejsce na "East" , tak równy wiatr spotkałem tylko na Neuhitlersee i Zatoce .
GURU 10.5 pisze:przez ponad godzinę można było pochipać
wieloryb pisze:To my razem z Maślakiem byliśmy nad Dzierżnem po wschodniej stronie. Miejscówka jest cool . Pomimo tego że jest tam wał betonowy to jest on dużo dalej od brzegu niż na Dziećkach (brzeg piaszczysty potem bardzo szeroki pas trawy ). Widzieliśmy Was jak pływaliście naprzeciwko
szed pisze:wieloryb pisze:To my razem z Maślakiem byliśmy nad Dzierżnem po wschodniej stronie. Miejscówka jest cool . Pomimo tego że jest tam wał betonowy to jest on dużo dalej od brzegu niż na Dziećkach (brzeg piaszczysty potem bardzo szeroki pas trawy ). Widzieliśmy Was jak pływaliście naprzeciwko
... a co Wy robiliscie na wschodniej stronie przy wietrze E ???
wieloryb pisze:szed pisze:wieloryb pisze:To my razem z Maślakiem byliśmy nad Dzierżnem po wschodniej stronie. Miejscówka jest cool . Pomimo tego że jest tam wał betonowy to jest on dużo dalej od brzegu niż na Dziećkach (brzeg piaszczysty potem bardzo szeroki pas trawy ). Widzieliśmy Was jak pływaliście naprzeciwko
... a co Wy robiliscie na wschodniej stronie przy wietrze E ???
AHHH! Chyba źle się wysłowiłem![]()
Byliśmy po zachodniej stronie przy wietrze E.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości