Brawo Rolnik, super antyreklama i reklama..., czy poza rsz isteje dla ciebie cos innego
Po kolei:
1. Szkolka colona, jak widac rowniez na zdjeciach Rolnika, malo miejsca i tlok (jak ja bylem bylo zdecydowanie mniej ludzi, moze dlatego ze teraz mamy rsz w ElGounie??), tam racja, jest malo miejsca wiatr nierowny.
2. Na wysokosci szkolki plytkiego na dlugosc linek, ciut wiecej.
ALE.
3. to jest rejon o ktorym pisalem ze tam sie mozna uczyc, czy on jest maly? cale jasne to plytko. jezeli kogos tam wywieje, to przy wiatrach NW-N bedzie go zwiewac na wysokosc bazy, lub na lache piachu, tak czy siak, przy wykupionym reskju wyciagaja cie z wody.
przy plazy 3. jak ja bylem byly pojedyncze osoby.(trzeba zaznaczyc ze w zimie wiatr ponoc jest zdecydowanie NW do czasem podobno W, i wtedy obawy Rolnika sa trafne, ale wiosna, lato, jesien, nie jest tak -> windfinder)
Ale przyznaje, ogolnie na pustyni przy Mangroovy jest wiecej miejsca do startu.
4. Sandbank i plycizna, ja sie tam nie musialem 'przebijac', walczyc, zeby doplynac, na wysokosci szkolki wiatr nierowny, ale dalej juz ok.
Przyznaje w ElGouna wiatr jest rowniejszy, ale nie jest to porownanie wiatr na morzu i wiatr u nas na srodladziu..
5. Ewentualne miejsce przy silnym wietrze do malej fali.
Nie jest to idealne miejsce ale jest ono conajmniej dobre!
jeszcze apropo plazy nr 3. i mega tloku tam:
po jasnym widac, ze plytkiego jest na "dlugosc linek"
W Egipcie, nie wazne czy ElGouna, czy Hurghada, czy Safaga, moze wiatr mocno, moze wiac slabo, wiec jak juz czesto bylo powtarzane, bierzcie wszystko co macie.