Ehhh pisze:Rada nr 1: Uważaj na Zgreda... - zaraz Cię wyłapie - to jest naprawdę cwana bestia
Rada nr 2: Użyj guzika "szukaj"
Rada nr 3: Uważaj na _kater_'a - jest mniej cwany niz Zgred ale też może wyłapać twojego posta w godz od 8-16 jak siedzi w robocie i ma gratisowy dostęp do neta...:):)
A tak poważnie to poszperaj na k-f i sie duuużo dowiesz.
Pzdr,
Ehhh pisze:Rada nr 3: Uważaj na _kater_'a - jest mniej cwany niz Zgred ale też może wyłapać twojego posta w godz od 8-16 jak siedzi w robocie i ma gratisowy dostęp do neta...
Jakiegoś speeda 10-13m2
lukaszd2007 pisze:czesc totalnie nie wiem jaki sprzet wybrac dla siebie , prosze was o pomoc. waze 75kg mam 185 cm wzrostu. zalezy mi na szybkosci , przy wietrze od 6 do 18 knot's. naj[prawdopodobniej zdecydowałbym się na latawiec komorowy. aktualnie nie mam nic wiec jesli joz chcielibyscie polecic mi latawiec to proszę podac odpowiednia do niego deske. cena to 2500-5000. zgory dzieki.
p4w3l pisze:Nawet sie inaczej nie da.
p4w3l pisze:6. Wiatr tylko w stronę brzegu na początku lub umów się ( zapłać ) za rescue
Ziomek. pisze:p4w3l pisze:6. Wiatr tylko w stronę brzegu na początku lub umów się ( zapłać ) za rescue
TAKICH rad początkującym nie udzielaj![]()
![]()
90% najcięższych wypadków dzieje sie przy TAKIM kierunku wiatru![]()
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości