Kto będzie pilnował grila, jak przewali 25kn? Jak to ustalimy to bardzo chętnie bo na pływanko wybieram się po 15 i tak mam nadzieję do 20-21 że powieje.
Przy kierunku SW tylko Dziećki. Na Pławkach pełno ludzi zdjęcie Ci wyśle kiteplaży z wczoraj, się można załamać ile grila i innego badziewia. Zdzwońmy się jutro, możemy razem podjechać, proponuję przez Tychy za Katowicami mega korek na autostradzie.
koope roboty mam jutro a na dodatek nie mam dostepu do rurgonu:) moj to by nie dała rady tam na tej drodze:)
ale za to w srode to od rana do nocy!!!
z tym ze prognoza na srode to taka coraz gorsza sie robi i wg i icm tak pokazywac zaczeli:( ale nadzieji i zapału nie brakuje!!
Niestety z czech nie moge jutro przyjechac(Peter,Luděk tak)To sobie poczytalem tutaj-http://forum.wsw-wind.pl/viewtopic.php?t=46- i to brutal extrem to OGRODZENIE i IDENTYFIKATORY.
Adamo,GURU 10.5 cześć.
Chyba kolega z x sportu da nam potestowac swoja 8-mio metrowa latawice,bo inaczej to ciezko bedzie:)Wczoraj jazda byla na prawde ostra z kopami do 28 wezlow a dzis zapowiada sie jeszcze mocniej!!