Hej Rolnik - jak łapka?
nie pytaj .Osiagnolem psychiczne dno i musze naladowac sie na wodzie .Wbrew wszelkim przeciw przy najblizszej okazji jestem na spocie z latawcem i pianka

Hej Rolnik - jak łapka?
Ziomek. pisze:a propo - wczoraj popływałem sporo min na OZONE Instinct - 9 i 11m2
MatDe pisze:Ziomek. pisze:a propo - wczoraj popływałem sporo min na OZONE Instinct - 9 i 11m2
Zapomniałeś napisać na jakim instinctcie
MatDe pisze:Ziomek. pisze:a propo - wczoraj popływałem sporo min na OZONE Instinct - 9 i 11m2
morlov pisze:MatDe pisze:Ziomek. pisze:a propo - wczoraj popływałem sporo min na OZONE Instinct - 9 i 11m2
Nie do konca![]()
"a propo - wczoraj popływałem sporo min na OZONE Instinct - 9 i 11m2
bardzo przyjemny, szybki kite o faktycznnie mocno sportowym zacięciu "
morlov pisze:Zapomniałeś napisać na jakim instinctcie
Maslak pisze:Takoon wook jest bardzo stabilny nawet male rozmiary w porownaniu do innych zachowuja sie bardzo spokojnie! W zenicie stoi jak na drucie!!!Wybacza bledy!Maja duuuzy zakres! Polecam
Ziomek. pisze:ze 3 godzinki popływałem tez na Vegasie 07 12m2
- jest to dla mnie ...ZBYT TRUDNY kajt![]()
![]()
ale rozpieszczony po BOWach - nie czyłem sie dobrze na Vegasie..
bardzo szybki (zbyt), bardzo nerwowy, dość niestabilny wlasnie
a o dziwo zdarzało się że chłopaki dawali na halsach bez wachlowania na 9m waroo - a ja mialem pompe na 12 Vegas- słaby dół
![]()
kiteloopy wchodzą za to słodko - piękna sprawa
no i ta piąta linka - osobiście tego nie znoszę - po każdych rotacjach i kiteloopach trzeba odkręcać rotacje w drugą strone
tyle na goraco..
Ziomek. pisze:ze 3 godzinki popływałem tez na Vegasie 07 12m2
na początku podczas jednego ze skoków żegnałem się z sezonem uż (co Morlov ma na video)
tyle na goraco..
morlov pisze:Ziomek. pisze:ze 3 godzinki popływałem tez na Vegasie 07 12m2
na początku podczas jednego ze skoków żegnałem się z sezonem uż (co Morlov ma na video)
tyle na goraco..
prosze bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=9inV_8F58gc
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości