Hm icm pokazuje do 6 wezlow z kilku kierunków, poza tym chyba burze?? Jakby się coś dzialo napiszcie mi smsa. Generalnie od dlugiego weekendu nie bylo pylywania
Panowie, a moze by tak zaatakowac Jeziorsko ??
Miejscowa ekipa szykuje sie na solidne uderzenie.
Ja tam jeszcze nie bylem, a odleglosc 150km (w tym 110 autostrada) kusi mnie niemilosiernie.
dobra wiara wreszcie jest jakas konkretna prognoza na jutro i wydaje sie,ze bedzie plywanie,wiec jak robimy?sugeruje ustawke o 9.30 np na Środce i jedziemy do Powidza ps. jak ktos bedzie mial 2 deski to prosze o zabranie bo swoja opchnalem i zostalem tymczasowo bez
Ja jestem na domku w Skorzęcinie 10km od Powidza i jutro będe tu pływał, jeśli będzie wiało z południa (a tak zapowiadają)to kierunek jest idealny na skorzęcin(jeź. niedzięgiel) na Powidz zresztą też. Jak będziecie w drodze do Powidza dajcie znać to przyjade mój nr. tel 888 610 835
Jeśli kierunek będzie rzeczywiście południowy to są dwa miejsca do startowania od strony miasta Powidz. Trzeba wyjechać z Powidza w kierunku Przybroidzina i po prawej stronie przy stadninie koni skręcić w prawo( ciężko dojechać do samej wody bo tam niby prywatna droga jest"100m pieszo") ale miejsce super. Ja właśnie wychodzę z domu i nie będę miał już dostępu do netu (jak coś to dzwońcie)
prognozy ok, kłamca windguru daje do 15kn, icm dla gniezna i słupcy 10-12, czyli mocno "granicznie":) ale jak widzę mapki pogodowe z chmurkami burzowymi to mam wątpliwosci..
z tomajem ruszamy o 9ej