USTKA

Miejscówki Kitesurfingowe
Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post18 sie 2004, 08:11

Adamski_Ustka pisze:Kurde znowu mnie na zdjęciu nie ma, a może to i dobrze. :lol: :lol: :lol:

Bo wtedy jako jedyny byles optymista i probowales sil na wodzie... z reszta czekales, czekales i wyczekales ulamki dobrego wiatru 8)

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post18 paź 2005, 14:38

Kamerka link widok na molo
http://www.ustka.pl/kamery/java1.html
potrzebna Jawa
bedzie napewno widac latawce

GURU 10.5
Latawiec: OZONE EDGE, C4, CATALYST
Postawił piwka: 24 razy
Dostał piwko: 24 razy
Kontaktowanie:

Post18 paź 2005, 18:48

cudna FALA na tym zdjeciu z portu ,chętnie bym się " spróbował" teraz z perspektywy kite(rośnie we mnie ochota na KONKRET WAVE; "odrobinę :wink: większy niż na Rhodos :wink: )), kiedyś jeździłem na WS w Łebie przy północnym na 3,7m przy być może zbliżonej wysokości fali. :doh: :pray: nieźle byłoby dać teraz ognia na kite na TAKIEJ FALI.
PS plaża faktycznie PIĘKNA 8)

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post18 paź 2005, 21:07

Polecam Ci zachodnie wybrzeze Francji St .Malo lub Biarritz lub jak chcesz ostrzejsza fale i blizej to oczywiscie Hollandie :lol:

Kusy
Deska: FLYRADICAL / RACE
Latawiec: FLYSURFER
Dostał piwko: 10 razy
Kontaktowanie:

Post12 maja 2007, 20:57

Boss pisze:a kiedy jest jakis spocik w ustce lub okolicach?
w wakacje mieszkam kilkanascie kilometrow od ustki ale tam nikt o kajcie nie slyszal:( jak cos bedzie dzialo sie ciekawego to chetnie bym przyjechal i zrobil kilka fotek
mam zamiar sie zaczac w to bawic ale w tym roku czasowo nie wyrobie
wiec mam zamiar od nastepnego roku :D
prosze o info
mielno tez moze byc...

Ja jezdze w Ustce na Buggy :lol: i mysle ,że jako pierwszy w Ustce..(za trzecim molem - tam jest dośc twarda plaża - przy rzeczce takiej małej)
I tez chce zacząć Kitesurfing ale narazie sprzętu brak :x - aktualnie robie skimboard i kiteboard (w jednym) to mam nadzieje jeszcze w przyszłym roku kupić FS Pulse 5.0 i sie zobaczy ( W tym roku juz jezdziłem na bloku styropianu po 5-7m za latawcem :lol: a jak skończe deske to postawie w tym roku swoje pierwsze kroki w kitesurfingu - niestety na latawce NASA 7.0 m2 :x ale mysle , że jak dobrze pójdzie to nie utopie szmatki , a z manetkami to jakos ujdzie)

-kite buggying Obrazek

-kite big jumps Obrazek

-Kite Styropian riding :twisted: :P 8) Obrazek

Awatar użytkownika
Kosek
Deska: 666
Latawiec: North Rebel
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post12 maja 2007, 21:15

Xxx_Arek_xxX pisze:

-kite big jumps

-Kite Styropian riding :twisted: :P 8)

:thumb: 8)

Awatar użytkownika
Selim
Deska: LAMIPLAST
Latawiec: SLINGSHOT 11m

Post30 gru 2012, 19:08

A wiecie, że to przez Ustkę właśnie zakochałem się w kitach. Przyjechałem tam z Warszawy na moim Z750S pod koniec września lub na początku pażdziernika. Wiało mocno na mój nos 6-7 B ale to był taki słoneczny sztorm. Poszedłem na główki portu a tam trzech gości ganiało na latawkach w przybojowej fali. Stałem tam ze dwie godziny jak zahibnotyzowany ich ruchami. Nie byłem nowicjuszem na wodzie, mam za sobą ponad 25 lat startów w regatach i kilka mistrzowskich tytułów ale to co zobaczyłem przeszło moje oczekiwania i zadecydowało o tym, że postanowiłem też spróbować.

Wróć do „Spoty”