... dzisiaj pływanko tylko dla kilerów
frekwencja jak zwykle
temp. wody 6 stopni lekki deszczyk ogólnie całodzienne „łojenie” bez przerw na harbatkę, fotki, itp.
Dwa dni świetnego pływania!!!! Teraz troche pewnie trzeba będzie poczekać na takie wiaterki......
Co do Best'ów to jednak były w druzgocącej przewadze....
hmmm szkoda ze nie wialo w dobrym kierunku zeby na latawcu podjechac do dzieckowic.
chwilowy brak samochodu jest dokuczliwy szczegolnie w niedziele jak wyszlo slonko Moze do nastepnego wiatru naprawia mi fure
Zeby nie bylo ze Grupa Slaska jest tak hardcorowa to podesle Wam zdjecia z rejonow Otmuchowa gdzie plywam na srodladziu Ktos musialby jednak wkleic zdjecie bo tego sam nie umiem zrobic Wiec niech ktos zoreintowany da maila
i wklei zdjecie za mnie Mysle ze 41 knt okaze sie wtedy smieszna wartoscia:)
... dziwne te 60 węzłów , wychodzi na to że wczoraj najwięcej „dymało” na Otmuchowie, nawet na Helu było mniej i to dużo mniej z tego co pisze ekipa z sąsiedniego tematu było 45 węzłów i pływanie na 7-ach
bo zdjecie jest juz po obcieciu w picassie Nie wytrzymalem naporu sil natury i w pewnym momencie spasowalem co okazalo sie sluszna decyzja Mysle ze SB1 9 m nie dalby juz rady w tych warunkach Przez pare minut dowalalo tak ze bylo trudno oddychac Trwalo to krotko ale sila zywiolu bylo doslownie powalajaca akwen znajduje sie przy kopalni piasku Przy tej sile wiatru zrobila sie burza piaskowa
Co so sily wiatru w tych rejonach zbiorniki lezace w linii Nysa-Klodzka znajduja sie blisko gor Przy przechodzacych frontahc czy tez wiatrach fenowych wiatr jest tu potezny Mysle ze pare osob moze to potwierdzic
Gdy prognoza jest na GFS 15 wezlow wieje zwykle 25-30 gdy 17-20 zwykle jest 30-40 To co sie dzialo w sobote choc trwalo doslownie kilkadziesiat sekund mnie samego zaskoczylo