BEST WAROO PRO 2007!!!

Recenzje, oceny, opisy, porady sprzętowe.
Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post06 lut 2007, 12:14

czareka pisze:Hi Wlasnie wrocilem z Boot Duesseldor i kupilem nowy Takoon Nova 06 - 12 m2 za 550,- EUR komplet. Widzialem Best Waroo 12m2 za 670,- EUR. Switchblade Cabrinha 12 m2 za 930,- EUR komplet.

C Kity widzialem juz np. Gaastra Vision2 07 (chyba) za 290,- EUR w komplecie z 4 linkowym barem tez od Gaastry z oryginalnym 5 linek za 450,- EUR.

Hybryde Gaastra Max 12 m2 z bar za 690,-EUR.

Targi sa jeszcze do niedzieli.

Fajne kiteboardy sa juz po 299,-.

Ceny mozna jeszcze troche pochandlowac. Nova byla za 690,- EUR zanim dostalem ja za 550,- EUR.

Pozdrawiam
Czarek

Ja mam Nova i z systemem NTS uwazam ze jest rewelka!Jesli chodzi zas o besty hmm. .. nie chce nikogo urazic ale Adam mial C i wiadomo co to jest,ja mam C wooki i mialem w reku besta od Adama to tak jak bym trzymal pierwszy raz w reku kite...Moj woook to stoi w zenicie jak na drucie a co do Besta nie wiem...moze waroo cos lepszy bo C ...Besta to i tak cena byla zdecydowanie wygurowana jak na takiego nielota!!!

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post06 lut 2007, 15:43

Czarek[/quote]

.. nie chce nikogo urazic ale ... [/quote]

ja też nie chcę

wiec krótko:

Z Bestów Yarga ma się do Waroo
jak z Takoonów Nova do Wooka

:idea:

Awatar użytkownika
Maslak
Dostał piwko: 2 razy

Post06 lut 2007, 17:56

Ziomek. pisze:Czarek

.. nie chce nikogo urazic ale ... [/quote]

ja też nie chcę

wiec krótko:

Z Bestów Yarga ma się do Waroo
jak z Takoonów Nova do Wooka

:idea:[/quote]

Nie zaprzecze bo waroo w reku nie mialem natomiast opinie niestety wyrobilem sobie na Yardze ale moze jak sie przeplyne waroo zmienie zdanie o Bescie! Jedno jest pewne: Adam po przygodzie z Bestem kupil dwa crossbowy:)

Awatar użytkownika
anfenger

Post08 lut 2007, 21:46

Duuużo ciekawych opinii na temat szmatek - różnych - ,jak to wszystko czytam to przypomina mi się dyskusja paru narciarzy podczas jazdy gondolą w Austrii , której byłem mimo woli uczestnikiem - moi rodacy oczywiście nie wiedzieli , że ja rozumiem ich tzn. nasz język polski - na temat nart carwingowych - jeden nawijał ,że jego Fischery to o q....a , drugi że jego Atomiki to jeszcze większa q...a itd. po wjechaniu na górę przypiąłem moje już nie wiedziałem co i zjechałem na dół , o q..a

gregorg
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post12 lut 2007, 17:01

ot i w dyche spostrzezenie. mysle ze trzebaby długo sie drapać po głowie,żeby jakąś firmę wybrać . Jedno jest pewne - powinien to byc bow (dla sympatyków pompowańca ). Ja pływam na MM wiec kupiłem sobie Nova u chłopaków w ABC. Sugerowałem sie tym ze darze ich sympatią , serwis mam pod ręką , cene dostałem taka ze jeszcz mnie na deseczkę i pare innych bzdetów było stać . Ale mysle ze fanatycy pływający na eko , balujący z ziomkiem , przy zakupie sprzętu tez u niego coś wyrwą i bedą wychwalać besta....

Awatar użytkownika
anfenger

Post12 lut 2007, 20:26

Ja w ABC też w piątek zakupiłem takoona ,mega cena !!!!

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post07 sty 2010, 21:22

a ja szukając czegoś na temat czegoś trafiłem na ten topik po latach jak się okazuje.

odkopuję więc

Apropos pro/nie pro

porównam to do blach na szwabskich samochodach
nie pro - opel
pro - A8

taka wg mnie jest róznica miedzy tymi dwoma oznaczeniami
a miałem dosyć sporo do czynienia z obiema nazwami :)

także jak ktoś chce to niech tylko dywaguje a zainteresowanym na prawdę - polecam sprawdzić nie pro/pro w tych samych warunkach

--> :shock: <-- gwarantowane

Wróć do „Recenzje & Opinie”