dzisiaj na ch6

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post04 maja 2004, 18:52

bylo super,
rano wyskoczylem na 16, by po jakims czasi zmienic na 10. Ale generalnmie chyba 12 byl optymalnym rozmiarem na dzisiaj. Bylo kilku niezle wymiatajacych gosci w tym jeden na flysurferze a drugi na fone. wialo najpierw ze wchodu a po poludniu powoli wiatr skrecil na poludniowy-wschod. O 18 wiatr odszedl nagle i nie wrocil.

baaardzo udany dzien. fotek nie mam bo siedzialem w wodzie poki rece i nogi nie zsinialy, zczernialy i odpadly.

pzdr

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post04 maja 2004, 19:05

zajebiscie :!: :!: :!: ,
Szkoda, ze wiekszosc z nas musiala wrocic w poniedzialek w tych po..... korkach.
Choc miałem zajebista zajawke z zajezdzania drogi i opier.... typów którzy cięli pod prąd lewym pasem, aż reszta naszego szlaonego wana nie wiedziała co mi odbiło :twisted:

Wstepnie planuje nastepny weekend ( ten ok 16maja, czy cos takiego ), oczywiscie jesli dopiszą prognozy :roll:

cH

Gość

Post04 maja 2004, 20:02

kamilKITE pisze:bylo super,
rano wyskoczylem na 16, by po jakims czasi zmienic na 10. Ale generalnmie chyba 12 byl optymalnym rozmiarem na dzisiaj. Bylo kilku niezle wymiatajacych gosci w tym jeden na flysurferze a drugi na fone. wialo najpierw ze wchodu a po poludniu powoli wiatr skrecil na poludniowy-wschod. O 18 wiatr odszedl nagle i nie wrocil.

baaardzo udany dzien. fotek nie mam bo siedzialem w wodzie poki rece i nogi nie zsinialy, zczernialy i odpadly.

pzdr

NO SZCZĘŚCIARZU - GRATULUJĘ!!!
..Twoja CIERPLIWOŚĆ została nagrodzona:)

pozdro!

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post04 maja 2004, 20:06

Crazy Horse pisze:zajebiscie :!: :!: :!: ,
Szkoda, ze wiekszosc z nas musiala wrocic w poniedzialek w tych po..... korkach.
Choc miałem zajebista zajawke z zajezdzania drogi i opier.... typów którzy cięli pod prąd lewym pasem, aż reszta naszego szlaonego wana nie wiedziała co mi odbiło :twisted:

Wstepnie planuje nastepny weekend ( ten ok 16maja, czy cos takiego ), oczywiscie jesli dopiszą prognozy :roll:

cH

No Koniu - uważaj , bo next razem..
..ja też nie przepadam za zjezdzaniem z drogi..
..to byłaby strata, dwóch kiterów naraz:)
POZDRO!

Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post04 maja 2004, 20:44

kamilKITE pisze:bylo super,

pzdr

oj tak tak, kuło dziś ładie......
niema co :twisted: :twisted: :twisted:

Obrazek

mak

Post05 maja 2004, 11:03

skąd masz taki ładny wykresik??? :)

Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post05 maja 2004, 11:35

mak pisze:skąd masz taki ładny wykresik??? :)

looknij tu: http://www.polwysep.pl/pogoda/

potrafię robić jeszcze lepsze zestawienia :wink:

jak chcesz się przekonać to looknij tu: http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=648

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post05 maja 2004, 18:36

tylko na polwysep mozna cos takiego zalatwic ????

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”