cautionkites

Latawce | Baza zaginionego sprzętu <- NAPRAWIONA! BEZ SPAMU!
CAUTION KITES POLSKA!!

Post25 kwie 2004, 22:08

w drodze jest 20 latawców CAUTION SANTA CRUZ. głównie rozmiary 12, 16 i silnowiatrowe 8. Jak ktoś chce po promocyjnej cenie z gwarancją to dajcie znać!!
jCAUTION to jedne z najmocniejszych latawców swiata, robione w tej samej fabryce co najmocniejsze Wavowe żagle EZZY!! W amerykanskich i niemieckich testach pokonały pod względem szybkości i siły ciągu, tak znane latawce jak X4 czy NITRO. ..sprawdźcie www.cautionkites.com ..niedługo ruszy polska strona.Pozdrawiamy Piotrek i Wojtek -CAUTION KITES Polska.

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post25 kwie 2004, 23:28

:think: daję znać :roll: już powiedziałem mamie i tacie i komu jeszcze mam dać znać?? Jakieś namiary ceny??

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2004, 03:58

ciekawe bo mnie doszły plotki, że lecą tylko dwa, więc który z
przedstawicieli ściemnia?

"W amerykanskich i niemieckich testach pokonały pod względem szybkości i siły ciągu, tak znane latawce jak X4 czy NITRO. "

-łeeeee no ładne rzeczy, dlaczego jeszcze NAISH i CABRINHA "śpią spokojnie"? Nie wiem czy to godzina (4:12 rano), czy to co przed chwilą przeczytałem odbiera mi słowa i na prawdę nie wiem jak to skomentować.

no tak człowiek po zarządzaniu i marketingu

Awatar użytkownika
ZAK
Kontaktowanie:

Post26 kwie 2004, 10:16

A no tak :oops: jesteście na stronce jako dystrybutorzy. Zawsze lubiłem grę w podchody :D

Wróć do „Latawce / Kite'y”