Wyjdzmy na lad!!! 3 CITY

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post26 lip 2006, 22:27

:arrow: Tak sobie siedze i mysle...moze jakis landkite w okolicach trojmiasta? :idea: Pisalby sie ktos? Jakies piwko i caly dzien ladowego wozenia tylka? Spot oczywiscie do dogadania termin tez.

:roll: tylko nie dajcie sie prosic :!:

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post27 lip 2006, 07:12

Podejrzewam, że się nikt nie zgłosi
Powód jest prosty

NA POLU NIE MA TAKIEJ LANSERKI JAK NA PLAŻY ;)

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post27 lip 2006, 15:09

jestem jednak dobrej mysli,nie wszystkim "wodniakom" zalezy na "slawie" 8) dla niektorych liczy sie tylko hardcore :twisted: pozdro :!:

Awatar użytkownika
JaFuzz
Kontaktowanie:

Post27 lip 2006, 20:32

Dla mnie bomba.... w sobotę po południu wracam z objazdówki więc niedzielę już bardzo chętnie... zaprawka przed Romo... bo pod koniec tygodnia wylatuję na wyspę :) tylko daj znak gdzie i kiedy...

Awatar użytkownika
zgred
Kontaktowanie:

Post28 lip 2006, 07:07

Może mam dobry pomysł - wrzuć ten topik do działu kitesurfing, bo land może nikt nie czyta

Awatar użytkownika
Mariusz33
Kontaktowanie:

Post28 lip 2006, 08:43

zgred pisze:NA POLU NIE MA TAKIEJ LANSERKI JAK NA PLAŻY ;)

zgred pisze:Może mam dobry pomysł - wrzuć ten topik do działu kitesurfing, bo land może nikt nie czyta;)

OJ zgred i twoje złote myśli :lol: czasami mam wrażenie, że ty nic innego nie robisz poza czytaniem i pisaniem na forum :lol:

Czytamy, czytamy - mi osobiście pomysł się bardzo podoba czekam na rozwinięcie tematu od 31.07 jestem w Karwi z chęcią poznam okoliczne spoty :twisted:

ps. jak coś ustalicie bzyknijcie esemeska, oddzwonię. 606 371 400
PZDR

Awatar użytkownika
zgred
Kontaktowanie:

Post28 lip 2006, 11:23

Mariusz33 pisze:OJ zgred i twoje złote myśli :lol: czasami mam wrażenie, że ty nic innego nie robisz poza czytaniem i pisaniem na forum :lol:

Robię jeszcze kosztorysy instalacji elektrycznych, schematy jednokreskowe, rysunki ideowe, rysuję plany budynków, montuję instalacje, wykonuję pomiary oświetlenia i inst. el. i odgrom. , doradzam co lepiej zainstalować, i takie tam. Ale poza tym to masz rację nic nie robie tylko pisze na forum :)

Jak będe miał na czym jeździć to na pewno tyle nie będe pisał.

pozdrówka ze Zgredówka

ps. odkryłem fajne miejsce na snowkite, obsłuży wszystkie wiatry i ze 100 kitowców :) szczegóły wkrótce.

L U M E N N
Kontaktowanie:

Post28 lip 2006, 15:07

CIEKAWE CO MARIUSZ ROBI :?:

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post29 lip 2006, 14:38

:arrow: Wiec mozliwe spoty to lotnisko w Pruszczu Gdańskim, okolice wisly w swibnie, lub okolice mostu kolejowego w Tczewie...jednak nie widac chetnych :cry: ,mimo wszystko gdyby ktos byl chetny na ustawke ladowa jestem do dyspozycji i chetnie z kims posmigam :shock:

PS JaFuzz pozdrowienia od Wlodara :!:

Awatar użytkownika
JaFuzz
Kontaktowanie:

Post29 lip 2006, 18:43

nosens pisze::arrow: Wiec mozliwe spoty to lotnisko w Pruszczu Gdańskim, okolice wisly w swibnie, lub okolice mostu kolejowego w Tczewie...jednak nie widac chetnych :cry: ,mimo wszystko gdyby ktos byl chetny na ustawke ladowa jestem do dyspozycji i chetnie z kims posmigam :shock:

PS JaFuzz pozdrowienia od Wlodara :!:

A dzięki dzięki... myślę że nie dam niestety rady jutro polatać bo dokonuje modyfikacji sprzętowych przed wyjazdem na Romo... muszę zmienić ośki w związku z wymianą felg na stalowe... pozatym nie mam jeszcze bagażnika dachowego przystosowanego do przewozu wózka.... :( heheh bo do polówki się nie mieści nawet poo rozłożeniu :mrgreen:
mysle że dopiero koło 20 sierpnia bedę dostępny i tedy możemy spokojnie zacząć się ustawiać na weekendowe 3miejskie loty...

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post29 lip 2006, 22:15

no nic w takim razie....pozdrawiam i udanego wyjazdu,obys wrocil w jednym kawalku :roll:

ja mimo wszystko jutro jade do swibna :twisted: 3ba wykorzystac wakacje;]

L U M E N N
Kontaktowanie:

Post29 lip 2006, 23:49

świbno koło Jantara :?:

bywam tam dwa razy w wakacje , to zrób pare fotek może zbiore większą ekipe :wink:

Awatar użytkownika
nosens
Kontaktowanie:

Post30 lip 2006, 00:42

dokladnie to swibno :idea: ok pstrykne fotki jesli spot bedzie sie nadawal,jesli nie to napewno znajde jakis inny godny nad wisla...pzdr :!:

Wróć do „Landkiting”