piszę tego posta poraz kolejny, gdyż zostaje on usuwany,kto i dlaczego ma prawo to usuwać. Czyżby strach przed prawdą.Usunięto poza tym inne posty na temat szkólki "wake", które mówią o niej negatywnie. Jest to przecież forum.Poniżej jeszcze raz ten tekst, który został usunięty.
Jestem właśnie po kursie kite w Chałupach, camping EkoLaguna- nazwa szkoły "wake.pl". Moje wrażenia są dramatyczne. Młodzi instruktorzy, którzy mało mają pojęcia o tym sporcie i najchętniej chowaliby się przed słońcem. Jedna wielka lanserka za duże pieniądze. Klient tak naprAWDĘ MA ZAPŁACIĆ i nie przeszkadzać. Wiem, że jest potrzebny wiatr, ale od momentu wpłaty pieniędzy zainteresowanie kursantem graniczy z zerem. Skroili mnie 400 zł za godzinę nauki teorii, z 15 min potrzymałem latawiec w wodzie i to by było na tyle !!!! Szczerze nie polecam tej szkółki, jeżeli poważnie myślisz o tym sporcie.
Szef tego bajzlu, niejaki Ziomek nastawiony jest na robienie kasy, a w dupie ma tak naprawdę to co dzieje się na jego podwórku. Po rozmowie z nim stwierdziłem , że jest tanim cwaniakiem, bez podejścia do biznesu, burak !!!! Na stonie wake.pl mówią, że uczą pływać do skutku, zgadzam się , ale wyciągać pieniądze !!!
Poza tym, jedynie właściciel ( niejaki Ziomek - jak wcześniej napisałem) ma certyfikat do nauki, a pozostali uczyli się w tym, albo zeszłym sezonie. Właściciel nie zniża się do poziomu klienta i nie uczy, z tego co widziałem !!!! Jeszcze raz szczerze odradzam wake.pl, szkoda kasy i czasu i nerwów oczywiście też !!!!
rasz30[/b]