Szkoda że już 3 miesiac nic u nas nie wieje

gredy pisze:Jak kicnąłem niespełna 15m. Wiedzialem że to skok sezonu, jak na razieByło to słychać, widać i czuć ;P 10/12m bardzo podobne odczucia, ale z 15/17 nie da się pomylić
![]()
Szkoda że już 3 miesiac nic u nas nie wiejeChyba już, zapomniałem jak się pływa :/
Obviously the Woo 1.0 ‘s have had totally different moments for the highest jump, where the 3.0’s had quite similar readings.
march_in pisze:wrogu o czym piszesz, sorry ale mam zarejestrowane 89 skokow z czego oddalem moze 10. 2.6m jadac po czopie? generalnie cos jest nie tak z tym urzadzeniem.
march_in pisze:wrogu o czym piszesz, sorry ale mam zarejestrowane 89 skokow z czego oddalem moze 10. 2.6m jadac po czopie? generalnie cos jest nie tak z tym urzadzeniem.
.
Mikolpa pisze:Nawet mi nic nie mów.... masakra ostatnio u nas też z tym wiatrem, same pierdy, no ale niedługo nowy jesienno/zimowy sezon i będziemy![]()
KrisIs pisze:Mikolpa pisze:Nawet mi nic nie mów.... masakra ostatnio u nas też z tym wiatrem, same pierdy, no ale niedługo nowy jesienno/zimowy sezon i będziemy![]()
Mikolpa pisze:KrisIs pisze:Mikolpa pisze:Nawet mi nic nie mów.... masakra ostatnio u nas też z tym wiatrem, same pierdy, no ale niedługo nowy jesienno/zimowy sezon i będziemy![]()
Pierdy.....
Albo woo3![]()
AlMastar pisze:dziwi mnie trochę, że ktoś robi test porównawczy porównuje 3-4 czujniki ze sobą a nie zmierzy rzeczywistej wysokości skoku i nie porówna z tym co pokarzą czujniki. OK ważne jest porównanie woo 1 do woo 3 skoro wszystkie wyniki trafiają w jeden ranking, ale ważniejsze czy 10m na którymś to rzeczywiście 10m - chyba nawet ważniejsze właśnie na którym wynik jest najbardziej zbliżony do rzeczywistości
w komentarzach do tego artykułu ktoś dobrze zauważył - może woo chcąc sobie podnieść sprzedaż (rynek jest raczej mały) wymyśliło, że woo 3 będzie pokazywać więcej to każdy chcąc skakać wyżej zmieni woo1 na woo3 - pytanie czy nie odnieśli odwrotnego rezultatu i zniechęcenia ludzi do woo
AlMastar pisze:dziwi mnie trochę, że ktoś robi test porównawczy porównuje 3-4 czujniki ze sobą a nie zmierzy rzeczywistej wysokości skoku i nie porówna z tym co pokarzą czujniki.
AlMastar pisze:w komentarzach do tego artykułu ktoś dobrze zauważył - może woo chcąc sobie podnieść sprzedaż (rynek jest raczej mały) wymyśliło, że woo 3 będzie pokazywać więcej to każdy chcąc skakać wyżej zmieni woo1 na woo3 - pytanie czy nie odnieśli odwrotnego rezultatu i zniechęcenia ludzi do woo
hahscilojanusz pisze:
zadne pierdy zadne woo3
mam voo2 ale niestety dalej 10 z hakiem, ale jak juz wspominałes sezon kalorycznych wiatrów sie zbliza![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości