Skleje Filmik :)

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Gość

Post21 maja 2006, 21:27

Witam. Zajmuję się amatorsko edycją Video.
Jeżeli ktoś ma jakiś materiał i nie wie za bardzo jak go poskladać do kupy, mogę to zrobić (oczywiście jeżeli będę w danej chwili dysponował czasem).

Oto kilka moich produkcji:

Obrazek
Wroclaw Trickin Massacre - Filmik z małego zlotu Tricks
Czas trwania: 10min 51sek.
Wielkość: 75Mb
Kodek: XviD

Brak Foty
Ogólnopolski Zlot Tricksterów 2005

Obrazek
Arek Homańczuk - Sampler 1

Obrazek
BttG Sampler for "Freestyle Film Fiesta"

Obrazek
Fun/Crash Sampler - Śmieszny filmik z upadkami

Obrazek
BttG Show

Obrazek
No Fear Camp 2004 - Tricks Sampler
Koedk: XviD

Brak Foty
Filmik z treningu siłowego (wyciskanie itp)

wookiss
Kontaktowanie:

Post21 maja 2006, 21:29

Sorka, niezalogowałem się i napisałem posta wyżej jako "gość".
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany propozycją: wookiss@o2.pl

toomaj
Kontaktowanie:

Post21 maja 2006, 22:11

siema

dzieki za propozycje, czesto krucho z czasem na montowanie filmiko wiec propozycja jak najbardziej kuszaca :D

jeszcze nie mialem czasu sciagnac sobie Twoich produkcji ale niebawem to zrobie, bo material chyba intersujacy :idea:

powiedz tylko jak z ewentualnym przekazaniem materialow, ktore na pewno troche beda zajmowac, masz jakied miejsce na servie zeby to wrzucic - lub lacze zeby sobie sciagnac?

pozdro

wookiss
Kontaktowanie:

Post21 maja 2006, 22:35

Hmm generalnie nie mam aktualnie za bardzo możliwości udostępnienia FTPa, natomiast myślę, że można materiał zzipowany wrzucić na "MegaUpload" (w miarę duże limity co do wielkości pliku). Łącze mam, także bez problemu mogę zassać. Jeżeli naprawdę nie masz jak wrzucić tego na darmowe uploadery to coś będzie się kombinować.
Jeszcze jedna rzecz: ponieważ nie zajmuję się Kiteboardingiem, dobrze byłoby, żebyś wyciął poprostu te akcje, które chcesz zobaczyć w filmie (jako laik nie będę potrafił dokładnie określić, które tricki są tymi bardziej zaawansowanymi, a które tymi niej :P) - wtedy nie musze się męczyć z cięciem, a dodatkowo zmniejszasz objętość zipa :) Oczywiście jeżeli nie potrafisz pociąc materiału mogę to zrobić (ah ta żmudna robota :D).
Zresztą szczegóły filmu można obgadać jak już ustalimy, że robimy jakiś :)

Dosyć ważna sprawa - wstępnie nie kompresujcie plików XviDem, bo będzie mnie to kosztować dodatkową robotę :P.

Cateto

Post22 maja 2006, 00:57

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
no niezle!widywalem takie filmiki ze stanow ale nie myslalem ze i u nas stoi to na takim poziomie!
czy mozesz powiedziec czy jest to jaks konkretna odmiana sportow walki, czy tylko akrobacje?
ps. czy ci goscie wiedza o kajcie:)?bo chyba z takimi umiejetnosciami wszyscy potrzebowaliby max tygodnia do frontmobe'a....
pozdrawiam!

Awatar użytkownika
pitoo
Kontaktowanie:

Post22 maja 2006, 01:22

pavelito pisze::clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
no niezle!widywalem takie filmiki ze stanow ale nie myslalem ze i u nas stoi to na takim poziomie!
czy mozesz powiedziec czy jest to jaks konkretna odmiana sportow walki, czy tylko akrobacje?

pozdrawiam!

Yamakasi :!:

wookiss
Kontaktowanie:

Post22 maja 2006, 01:23

Tak - sporcik ten nazywa się formalnie "Martial Art Tricks", ale wszyscy mówią po prostu: "Tricks". Najprościej można określić to mianem połączenia sztuk walki z akrobatyką. Chodzi generalnie o wyciągnięcie tych najbardziej widowiskowych elementów i wrzucenie w jakąś oryginalną komibnację. Dużo osób czerpie także z Breakdance'a, Parkour i innych extremalnych dziedzin, żeby urozmaicić swoje triczki. :)

toomaj
Kontaktowanie:

Post22 maja 2006, 08:42

Jeszcze jedna rzecz: ponieważ nie zajmuję się Kiteboardingiem, dobrze byłoby, żebyś wyciął poprostu te akcje, które chcesz zobaczyć w filmie (jako laik nie będę potrafił dokładnie określić, które tricki są tymi bardziej zaawansowanymi

wiesz co mam inna propozycje - nie chce mi sie Tobie mowic co masz brac do filmu, to wez ty moze naucz sie latac na Kite co? :wink:

A tak serio wlatuj do WLKP albo na Helik i po dobrym weekendzie bedziesz juz chcial wlasny sprzecik miec i smigac :D No bo rozumiem ze skoro sie tu zjawiles na forum to chyba cos cie do tego sportu ciagnie co?

Wiesz teraz to juz sa takie latawce ktorych nie trzeba pompowac (hehe rolnik sorry podkradlem ci zaslyszany na miedwiu tekst), ani nie trzeba nimi sterowac :wink: takze nauka to bulka z maslem :lol:
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=7433
:roll:

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post22 maja 2006, 08:50

no niezle............. jak to mawiaja kolesie bez kaq... "szacuneczek" :)

jakby ktos nie mial kodeka to tu mozna sciagnac :D
http://www.idg.pl/ftp/pobierz/pc/3686.html

pzdr

JW 8)

wookiss
Kontaktowanie:

Post22 maja 2006, 10:35

Toomaj pisze:"A tak serio wlatuj do WLKP albo na Helik i po dobrym weekendzie bedziesz juz chcial wlasny sprzecik miec i smigac Very Happy No bo rozumiem ze skoro sie tu zjawiles na forum to chyba cos cie do tego sportu ciagnie co? "

Hehe, w sumie pojaiwłem się tu dlatego, bo chciałem jakieś filmy zmontować.
Trafiłem na stronkę www.freeandstyle.pl i oglądnąłem tam sobie Klip Ani. Nudząc się, przerobiłem go trochę. Po skończeniu stwierdziłem, że zrobiłbym jeszcze jakiś inny klip i tak zacząłem "bieganie" po forach kite, snowboard, freeskiing, skateboard - powiedzmy dziedziny extreme - bo składanie takich filmów najbardziej mnie interesuje :D
Co do Kite'a chętnie bym spróbował - a jakie są koszty wogóle? Zaraz coś poszukam na forum na ten temat :D

Awatar użytkownika
TONY SUNSHINE
Kontaktowanie:

Post22 maja 2006, 17:36

A jaka tematyka :?: :?:

wookiss
Kontaktowanie:

Post22 maja 2006, 17:40

Czerowny Kapturek?

Może bardzie precyzyjnie zadasz pytanie TONY SUNSHINE, bo ja nie wiem do kogo je kierujesz i o tematykę czego Ci chodzi...

Awatar użytkownika
TONY SUNSHINE
Kontaktowanie:

Post22 maja 2006, 17:47

no to twuj temat wiec pytanie do cibie

chodzii mi o tematyke filmu jaki chcesz materiał (jaki sport)

wookiss
Kontaktowanie:

Post22 maja 2006, 22:16

Jakieś sporty extreme generalnie :)

Awatar użytkownika
parollo
Kontaktowanie:

Post24 maja 2006, 14:47

wookiss jakich urzywasz programow do montowania? :>

Wróć do „Forum Główne”