Świetne porównanie Widać że airtime piq podaje większy niż woo. Wysokość? Raz woo wyżej raz piq, różnice małe. Jedynie skok nr 24 któryś miernik sporo się pomylił.
to jest pierwsze rozwiewanie wątpliwości woo versus piq
A co tu rozwiewać..... To była propaganda skierowana przeciw WOO Każde urządzenie ma błąd pomiaru (czy to woo czy Piq) Jakbyśmy przyczepili do deski dwa woo czy dwa Piq to wyniki pewnie byłyby takie same jak na teście woo vs piq....
Ale który lepszy? Analogicznie, jak powszechnie wiadomo prędkościomierze montowane fabrycznie w autach zawyżają pomiar prędkości. Ale, lubiący prędkość kierowca ma większą satysfakcję z osiągów jego auta, policja wystawia mniej mandatów bo i mierniki kontrolne teoretycznie wskazują prędkość rzeczywistą, a dla kierowcy przyjemność dłużej trwa.
Lepszy ten który zawyża ,następny producent tak się powinien zareklamować ... dla nas twoje 2 metrowe skoki będą 6 metrowe ... Ja mam PIQ i go używam , bardzo fajne urządzenie . WOO na pewno też fajny - mi bardziej pasował PIQ bo ma wyświetlacz . A rzetelność pomiarów ?? przecież to zabawa