Pozatym to ciepełko i słoneczko. Kto wybral darcie latawców w zimnie wczoraj ponad dzisiejsze warunki, może delikatnie mówiąc napluć se w brodę

Mincek pisze:Darcie latawców to jedno, ale w jakim zimnie ?? kto Cię tak okłamał że w zimnie ??
specjal pisze:przesądził grzmot z błyskawicą - jeszcze w grudniu burzy nie przeżyłem
Wełniacz pisze:Oszukać przeznaczenie z tym kluczykiemZ rąk przeznaczenia się nie wyrwiesz
specjal pisze:Nie było dzisiaj najlepiej, jak przyjechałem o 11g wiało 10-13knt, 12m nie wziąłem myślę kicha. Po 10min zmierzyłem w porywie 38knt. Niby napompowałem 9m i przebrałem się, ale nie zdecydowałem na pływanie, przesądził grzmot z błyskawicą - jeszcze w grudniu burzy nie przeżyłem, a nie jestem pewien, czy kite w powietrzu może działać jak piorunochron.
Ale ja widać na zdjęciu lodu do drinków nie brakowało![]()
Kolega z Olsztyna tradycyjnie zgubił kluczyk od auta, ale telefon do przyjaciela jakoś rozwiązał sprawę; ale z Olsztyna jest kawałek drogi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości