felo82, wiedzialem ze moge na Ciebie liczyc Jak palec? Bylem bliski po pierwszym opisie "9km za Krynicą" i zrobiłem taką przymiarkę z czarnym kwadratem na parking i czerwoną elipsą na spot Najpierw sprawdzimy Krynicę z nadzieją, że Straż Miejska nie popsuje nam dnia
Jak przesuniesz miejsce, ktore zaznaczyles z 2cm w lewo to bedzie to. Na pasku zdjec masz 2 fotke z kamieniami, jak zejdziesz z wydmy i je zobaczysz to zobaczysz tez ta mala plaze Pamietaj dobrym znakiem bedzie ten parking "Go lasek", z niego juz latwo znalezc. Palec spoko chyba, jutro szwy mi zdejma i moze sie zalapie na piatek w Kadynach od 4 rano ale to zalezy od pracy...
Wszytko jasne, choć mam nadzieję że kamienie to nie jedyna opcja, tzn. jest trochę piachu na położenie latawca? Mam nadzieję na pływanie jutro, bo czeka mnie tydzień urlopu poza Trójmiastem. Będę tesknił
gdybyś chciał polatać w Krynicy, to przy pensjonacie Pod Lwem jest pole namiotowe (fajni właściciele) możesz na pole wjechać samochodem i do plaży masz max 100m Ile razy tam byliśmy nikt nas nie kasował
Z kształtu mierzei wynika że wschód jest jak najbardziej bezpieczny. Byłem tam raz samotnie i spot bardzo mi się spodobał. Nawet deska wróciła sama do właściciela
weekendy zawsze na krynice zawalone chyba ze wstrzelisz sie skoro świt, jedna wąska droga, proponuje w rybinie walić w prawo na sztutowo to chociaz stegne sie ominie chyba że lecisz od strony jantaru a jezeli lecisz od elbląga to nie wiem czy korzystałeś ze skrótu