Corona Wintertour #3 Norwegia

Snowkiting - wszystko związane z tą zimową odmianą kitesurfingu.
Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post29 mar 2006, 07:43

mleczny pisze:...wkl tsunami w norwegii - licze na jakies dobre foty... :twisted: :twisted: :twisted:

Aloha ! dobrych fot na razie nie ma, ale za to jest pierwsza dłuższa relacja od Grzesia, któy z nimi pojechał :)

http://www.sieplywa.pl/nawypasie.php?id=36

Koniu ! Dziś ogień na śniegu, daaaaaaaaajeeeesz :)

pzd.

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post29 mar 2006, 19:15

No to bedziecie mieli o czym dyskutowac.
Narazie brak mi slow i po tym jak moj hit zostal puszczony ponad 30min po tzw "last possible start 17:30" to nie wiem czy jestesm na Pucharze Swiata czy przyslowiowego (nie obrazajac nikogo) Grojca.

Teraz jest 19:15, ciekawe, moze koncza juz podwojna eliminacje :idea: :?: ojjjj bedzie "goraca" kolacja przy stole z sedziami :evil: :evil: :evil:

Szczegoly jutro, nie wiem czy Murphy przeszedl, bo on farciarz zostal na gorze. Ja z kolei wrocilem do bazy pol godziny przed ( jak sie okazalo tylko teoretycznie) ostatnim mozliwym startem.

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post29 mar 2006, 19:30

czyli znow lipa z wiatrem dzis byla :cry: a mialo byc tak pieknie :cry:

no to chyba dostaliscie czerwona kartke kolego ;)

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Post30 mar 2006, 01:41

relacja, dobranoc :

http://www.sieplywa.pl/nawypasie.php?id=37

zdjęcia jutro bo śpieeeee :D :jive: :wink:

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post30 mar 2006, 07:46

Spoko Koniu - zawsze jest druga eliminacja :thumbsup: . Ech te podłe ludzie biednego snowboardera ze sprzętem nie chcą podwieźć :(

Crazy Horse
Kontaktowanie:

Post30 mar 2006, 17:39

Generalnie gadka z sedziami skonczyla sie na "big missunderstood" :evil:
Nie ma co wiecej wracac do tematu :x

Dzis ranio bylo srednio na jerza na duze kajty. Jak tylko przyszlismy i sie nadmuchalismy wiatr odkrecil w ciagu minuty :!: o 180stopni na jakies 15 minut po czym wrocil do porannego (wczorajszego kierunku) i tak przez caly dzien, wieje, nie wieje, wieje, nie wieje...
Udalo sie rozegrac pare hitow, zakonczyli cale narty i snowboard kobiet.
Remi i trzech pozostalych czekaja caly czas na rozegranie finalu do mojej ulubionej od wczoraj godziny 17:30. Cala reszte juz puscili do domu.

Murphy wyszedl z eliminacji ale dzis odpadl w cwierc finale z (?) zabojadem, choc poczatek byl wyrownany to pozniej murphiemu brakowalo wiatru a francuz nabijal sobie punkty trikami bedacymi spokojnie "w zasiegu murphiego".
Ciekawe bylo to, ze rano przestaiono budke sedziowska i murphy podczas hitu zostal poproszony o nie jezdzenie po lewej stronie trasy (!!!) bo sedziowie nie widza :D Byla to dla mnie kolejna nowa, niespotykana do tej pory sytuacja :lol: :D :D

P.S. Po tym jak dzi znowu uslyszalem "last possible start 17:30" to ta godzina przebia w tym momencie moja ulubiona piata:piec i od dzis jak ktos mnie zapyta o godzine to zawsze bedzie to 17:30, mysle, ze nawet zaczne o tej godzinie pic herbate, albo...

Jutro mamy dzien przerwy, moze zawieje to zrobimy jakas chillout foto i video sesje.

Jest 17:30, koncze i mam nadzieje, ze ta biedna, zmarznieta czworke puszcza dzis punktualnie do domu.

baj

Crazy Horse
Kontaktowanie:

Post30 mar 2006, 17:46

Generalnie gadka z sedziami skonczyla sie na "big missunderstood" :evil:
Nie ma co wiecej wracac do tematu :x

Dzis ranio bylo srednio na jerza na duze kajty. Jak tylko przyszlismy i sie nadmuchalismy wiatr odkrecil w ciagu minuty :!: o 180stopni na jakies 15 minut po czym wrocil do porannego (wczorajszego kierunku) i tak przez caly dzien, wieje, nie wieje, wieje, nie wieje...
Udalo sie rozegrac pare hitow, zakonczyli cale narty i snowboard kobiet.
Remi i trzech pozostalych czekaja caly czas na rozegranie finalu do mojej ulubionej od wczoraj godziny 17:30. Cala reszte juz puscili do domu.

Murphy wyszedl z eliminacji ale dzis odpadl w cwierc finale z (?) zabojadem, choc poczatek byl wyrownany to pozniej murphiemu brakowalo wiatru a francuz nabijal sobie punkty trikami bedacymi spokojnie "w zasiegu murphiego".
Ciekawe bylo to, ze rano przestaiono budke sedziowska i murphy podczas hitu zostal poproszony o nie jezdzenie po lewej stronie trasy (!!!) bo sedziowie nie widza :D Byla to dla mnie kolejna nowa, niespotykana do tej pory sytuacja :lol: :D :D

P.S. Po tym jak dzi znowu uslyszalem "last possible start 17:30" to ta godzina przebia w tym momencie moja ulubiona piata:piec i od dzis jak ktos mnie zapyta o godzine to zawsze bedzie to 17:30, mysle, ze nawet zaczne o tej godzinie pic herbate, albo...

Jutro mamy dzien przerwy, moze zawieje to zrobimy jakas chillout foto i video sesje.

Jest 17:30, koncze i mam nadzieje, ze ta biedna, zmarznieta czworke puszcza dzis punktualnie do domu.

baj

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post31 mar 2006, 17:14

Jak to mówił Machlakiewicz w pamiętnym REJSIE: "Ile to się człowiek musiał naużerać w bufecie żeby te 4 piwa dostać"... Ale jedni dodają sobie dioptri przed monitorami a inni walczą o trofea na zimnej północy :wink:

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Post31 mar 2006, 19:08

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2006, 19:34

Zakończenie zawodów !

http://www.sieplywa.pl/siewie.php?id=688

i trochę zdjęć na koniec :)

eska
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2006, 16:02 przez eska, łącznie zmieniany 1 raz.

Smokie
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2006, 19:56

to co Eska chyba tym postem zamknelas sezon snowkite'owy w Polsce ? chyba ze sie znajda jacys chetni na wyskok na Szrenice :shifty:

Awatar użytkownika
eska
Kontaktowanie:

Post04 kwie 2006, 07:34

Smokie pisze:to co Eska chyba tym postem zamknelas sezon snowkite'owy w Polsce ? chyba ze sie znajda jacys chetni na wyskok na Szrenice :shifty:

Tak, mam nadzieje ze to już koniec zimy, bo strasznie sięona w tym roku przeciągneła :) Nawet nie chce myśleć, ze jak pojade do domu na święta to tam jeszcze może być lód na zatoce ! a fuj :)

:jive: pozdrawiam !

PNG ergo Fifarafa

Post04 kwie 2006, 15:09

Smokie pisze:to co Eska chyba tym postem zamknelas sezon snowkite'owy w Polsce ? chyba ze sie znajda jacys chetni na wyskok na Szrenice :shifty:

Tudzież na Gąsienicową.

Smokie
Kontaktowanie:

Post04 kwie 2006, 22:31

na gasiennicowej to se mozna..... hopke sklecic i ponapinac loty na snowboardzie. z latawczykiem to sobie tam nie polatasz specjalnie :wink:

PNG ergo Fifarafa

Post18 kwie 2006, 15:30

Smokie pisze:na gasiennicowej to se mozna..... hopke sklecic i ponapinac loty na snowboardzie. z latawczykiem to sobie tam nie polatasz specjalnie :wink:

Dlaczego?

Wróć do „Snowkiting Forum”