zaaaak pisze:Rodzinę to się zna z imienia i nazwiska, a Wy nawet nie raczycie się zalogować na swoje konta...co, wstyd przed starą...?![]()
Nie podoba mi się-nie kupuję, nie sprzedaję...jest tyle innych platform...
dawidtrafny pisze:Gdzie jest ład i porządek na tym forum??? Tyle w temacie.
T4Fan pisze:Sprzedam deske do wave North WAM Bamboo 6,0. Deska w stanie bardzo dobrym. W komplecie 5 finów - jest możliwość konfiguracji z trzema lub z czterema finami. Najbardziej popularna i poszukiwana deska w idealnym rozmiarze dla surferów 80+ kg. Łatwa wybaczająca idealna zarówno dla osób początkujących( jako pierwsza deska) jak i zaawansowanych Zdjęcia w galerii.
http://tufotki.pl/Bdr02
Cena do uzgodnienia. Rozważę wszelkie propozycje (rozsądne)
Deskę można obejrzeć osobiście w Szczecinie-Zdroje, oczywiście możliwa jest wysyłka, wszelkie info tel 608 575 053 i taki kontakt preferuję.
pozdrawiam
zaaaak pisze:Jeśli brak ceny jest dla Ciebie tożsamy z brakiem uczciwości to postem powyżej sam sobie wystawiasz ocenę panie 'kpiący z kupującego'...![]()
![]()
Pozdrawiam
T4Fan pisze:zaaaak pisze:Jeśli brak ceny jest dla Ciebie tożsamy z brakiem uczciwości to postem powyżej sam sobie wystawiasz ocenę panie 'kpiący z kupującego'...![]()
![]()
Pozdrawiam
Cóż należało mi się, choć jak mniemam sprawdziłeś wszystkie moje ogłoszenia i faktycznie w tym jednym przeoczyłem cenę bo zbyt skoncentrowałem się na opisie.
Melduję panie Czujny że już poprawione oraz że podtrzymuję moje stanowisko co do opisów sprzętu na forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości