Piotrbyku pisze:dziś warunki jak warunki , ale obsada na spocie, super . Fajnie się było spotkać . Tak powinno być zawsze . Obecność obowiązkowa w wietrzne dni na Mieciu
ciurek pisze:Dobrze było sobie te 3 godziny polataćfrekwencja jak na taką prognozę całkiem całkiem, a mój latawiec był chyba najmniejszy na wodzie, ale jakoś dało radę z większą deską
Bardzo udany dzień.
Brutus pisze:Oszukujecie tam w tym Wrocławiu , to jakieś zdjęcia z lutego ! :-%
Fikus pisze:Czy to ptak czy to samolot? Mikolpa pionierem aerofoila!
KrisIs pisze:Na takich dechach da sie fristajlować.
exe000 pisze:Witam,
czy sa jakies sprawdzone miejsca, ktore nadaja sie do zabawy z samym latawcem (pola bez drzew i kabli w okolicy)? Jestem w trakcie kursu, ktory musialem przerwac w polowie z braku warunkow a tak sie sklada ze mam latawiec, jeszcze bez deski i chetnie bym pocwiczyl sam pilotarz przy lekkim wietrze. Jestem z Wroclawia ale czesto bywam w okolicach Jeleniej Gory i Polanicy, moze tam jest wiecej mozliwosci?
Pozdrawiam.
Mikolpa pisze:Takie zabawy z latakiem polecam na prognozach 5-8kt powyżej łatwo sobie zrobić krzywdę.
KrisIs pisze:Mikolpa pisze:Takie zabawy z latakiem polecam na prognozach 5-8kt powyżej łatwo sobie zrobić krzywdę.
Eno jest cos takiego jak landkting i uprawia się w normalnych warunkach wiatrowych tj 10-30 węzłów.
Jelenia Góra lotnisko aeroklubu na kierunki W NW, E, SE Góra Szybowcowa na kierunki E i SE do kręcenia ósemek NW też wyda. Jak skoszą trawę i wejdzie E to możemy się spiknąć na doszkolenie na mountainboardzie.
Z tego co widzę jest szansa http://strimeo.tv/pl/kamera-online/gora_szybowcowa
Mikolpa pisze:dziękuję bardzo jak dla mnie to zbyt hardcorowe ja raczej z tych odpowiedzialnych i spokojnych
![]()
Kolega pisał o nauce dlatego polecam do 8kt
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości