ROMO - żyć nie umierać

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
enozo
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 01:50

wszystkie informację na temat wyjazdu znajdziecie na: http://www.flyzone.pl
Pytania proszę kierować pod enozo@o2.pl
pozdrosy

Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 08:52

Jeżeli byli by chętni z poza Warszawy to możemy ich zabrać gdzieś po drodze. Ale ja organizatorem nie jestem :)

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 10:23

A moga z wami jechac zupełne zieleniny, czy to wyprawa dla gości z umiejetnosciami :?:

enozo
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 10:44

Zimoch pisze:A moga z wami jechac zupełne zieleniny, czy to wyprawa dla gości z umiejetnosciami :?:

Oczywiście że możesz jechać:
ENOZO pisze:Jeżeli nie masz sprzętu a chciałbyś z nami pojechać, nie zastanawiaj się dłużej:WYJAZD POD PATRONATEM OZONE latawce, deska, wózek i nasza wiedza będzie do Twojej dyspozycji.

Zapraszamy

Włodar
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 11:12

Zimoch pisze:A moga z wami jechac zupełne zieleniny, czy to wyprawa dla gości z umiejetnosciami :?:

Romo to jest miejsce, gdzie własnie można się spokojnie uczyć jeździć. Ba, najlepsze miejsce do nauki.

Polecam, kto nie widział jeszcze jak tam jest to niech spojrzy:

http://www.strefaextreme.com/gallery1/t ... p?album=97

http://www.samum.com/galeria.php?idb=12

toomaj
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 14:10

Brawo!!!

Przede wszystkim Chlopaki gratuluje oryginalnego :? pomyslu. Nie sądze abyscie przeoczyli plany wypadu do ktorego zapraszamy WSZYSTKICH od jakiegos czasu:

http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=6778
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=6675

Jakos ZERO odzewu z Waszej strony, a przeciez termin bardzo podobny...
Mozna bylo chyba zebrac sie w wieksza ekipe i porozmawiac, zrobic cos razem. Powiem szczerze nie rozumiem Waszego dzialania, albo moze......zaczynam rozumiec :roll:

Heh, landkiting jeszcze dobrze w Polsce nie wystartowal, ale jak juz widac zamiast ludzi laczyc, zaczal ich dzielic :(
Coz pozostaje mi zyczyc Wam super zabawy i przyjaznych wiatrow.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 14:46

Tomaj z tego co zauwazyłem to wasz wyjazd jest drozszy, a co za tym idzie nie kazdego na taki stac. Wyjazd do Romo to tansza alternatywa dla tych którzy nie dysponuja zbyt duza gotówka. Nie wiem po co sie złoscisz. Moze warto zrezygnowąc ze SPO i razem, wieksza ekipa ruszyc do Romo.

P.S. Nie drapcie sie dziewczyny :wink:

toomaj
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 14:53

Nie zloszcze sie przeciez, napisalem co mysle i tyle, wiadomo ze koszty zupelnie inaczej sie rozkladaja w przypadku 15 osobowej grupy, ktora trzeba jednak zebrac... chyba przyznasz racje ze latwiej byloby zebrac ekipe jesli kilka mniejszych "ekipek" dogadalo by sie ze soba prawda? (a taka mialem nadzieje, chyba zbyt naiwny jestem :lol: )

No ale jak chyba jednak nie taki jest CEL :wink:

Poza tym napisalem tylko to, co udalo mi sie ustalic i znalezc, i wspomnialem ze sa to tylko propozycje i warto poszukac czegos innego jesli sie da :idea:

pozdrawiam

enozo
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 15:02

toomaj pisze:Brawo!!!

Przede wszystkim Chlopaki gratuluje oryginalnego :? pomyslu. Nie sądze abyscie przeoczyli plany wypadu do ktorego zapraszamy WSZYSTKICH od jakiegos czasu:
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=6778
http://www.kiteforum.pl/forum/viewtopic.php?t=6675

Pomysł wyjazdu na Romo z ekipą jest od zeszłego sezonu kiedy były prowadzone intensywne rozmowy na temat stowarzyszenia kite (niestety temat umarł)z Tomkiem z www.samum.com
Jasne że nie przoczyliśmy Twojego posta

toomaj pisze:Jakos ZERO odzewu z Waszej strony, a przeciez termin bardzo podobny...
Mozna bylo chyba zebrac sie w wieksza ekipe i porozmawiac, zrobic cos razem. Powiem szczerze nie rozumiem Waszego dzialania, albo moze......zaczynam rozumiec :roll:

Zero odzewu ponieważ przyznam że nas trochę wyprzedzileś z działaniem bylismy jeszcze na etapie przygotowania jak pojawił się Twój post. Termin zbliżony tyle że dla nas nieodpowiedni-praca. Wolimy weekend majowy. Wy wyjezdżacie z Poznania my z Warszawy.

toomaj pisze:Heh, landkiting jeszcze dobrze w Polsce nie wystartowal, ale jak juz widac zamiast ludzi laczyc, zaczal ich dzielic :(
Coz pozostaje mi zyczyc Wam super zabawy i przyjaznych wiatrow.

pozdrawiam

Nie mamy zamiaru nikogo dzielić wręcz przeciwnie. Nie wszyscy chcą jechać na SPO ze wzgledu na niezbędne licencje i zakaz jazdy na MTB :cry: W zeszły roku zlot w Pińczowa też miał dzielić:?:
Odnoszę tylko wrażenie że Twój post rozpocznie niepotrzebną dyskusję.
Dzięki za zyczenia i zapraszam do wyjazdu z nami gdybyscie zmienili zdanie co do terminu. Możemy sie na granicy niemiecko-polskiej spotkac i dalej jechac razem. Tyle że nas interesuje tylko ROMO, SPO odpada.
pozdro

enozo
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 15:06

To może faktycznie pojedziemy razem :idea: Dołączycie do nas na granicy i jazda do ROMO :)
Jak już pisałem chcemy jechac podczas weekendu majowego ze względu na pracę.
pozdrawiam

toomaj
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 16:35

Siema

Po pierwsze - uniknijmy dyskusji :D . Ja pisze to co uwazam a mianowicie, ze jesli moj post pojawil sie przed Waszym, to w takim wypadku pierwsza rzecza jaka bym zrobil (gdybym to byl ja) - ucieszylbym sie ze jest druga ekipa ktora chce jechac w to samo miejsce, w podobnym terminie i spytal "moze by tak razem dogadac i skoczyc?"

I stad moje hmmm, niezadowolenie czy tez zawod :wink: , ze nie padla od Was zadna informacja, wystarczylo napisac jednego posta...

To może faktycznie pojedziemy razem Dołączycie do nas na granicy i jazda do ROMO
Jak już pisałem chcemy jechac podczas weekendu majowego ze względu na pracę.

Mysle ze jesli macie ochote jednak na wspolny wypad obgadamy sprawe i zobaczymy co sie da zrobic ze zmiana terminu wyjazdu :D. Kazdy wybiera termin mniej wiecej "pod siebie", ja osobiscie chcialem byc w SPO chocby pol dnia zobaczyc jak wygladaja takie zawody z bliska i przyjrzec sie najlepszym w akcji.

Wydaje mi sie ze wkradla sie tu rowniez inna kwestia, powiedzmy - hmm, delikatna :roll: o ktorej pewnie kazdy "wie, ale nie powie" :lol:
Cos mi mowi :idea: ze w zwiazku z tym ze promujecie latawce firmy OZONE nie byloby Wam do konca "na reke" podczepiac sie pod inincjatywe chlopakow z PKD :wink:
Zaznaczam ze rozumiem ten fakt, tym bardziej jesli faktycznie mieliscie podobny pomysl a tu pojawil sie nasz post. Niemniej trzymam sie swojego: wystarczyloby POGADAC :D.

Powiem szczerze - mam nadzieje ze uda sie zrobic WSPOLNY wypad - ale musze to oczywiscie skonsultowac z kilkoma osobami, ktore sa chetne na termin o ktorym mowilem i rozeznac jeszcze kilka innych kwestii. Proponuje zjednoczenie sil (bo i tak u nas kiepsko z iloscia chetnych...) i wypadzik pod patronatem PKD-OZONE (lub tez OZONE-PKD) :wink:

No to tyle chyba z mojej strony :D , mam nadzieje ze wszystko wypali, byle tylko:

NIC NA SILE :!: :!: :!:

pozdro!

........no dobra, pozwole sobie jeszcze na nutke uszczypliwosci :wink: bardzo prosze potraktowac to z duza doza humoru

Jeżeli byli by chętni z poza Warszawy to możemy ich zabrać gdzieś po drodze.

Wy wyjezdżacie z Poznania my z Warszawy.

W swietle ponizszej informacji uznaje ten argument za "naciagany" ;)
prosze zwrocic uwage na kilometr 208 trasy, pozycja 3cia :lol:

http://www7.mappy.com/sidYAg+3jITVZbMn2 ... 0&x=19&y=8

[/quote]

toomaj
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 16:38

sorki ze tak rozciagnelo tego posta, to chyba przez ten link, nie wiem o co cho.... :roll:

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 17:07

Z punktu widzenia potencjalnego klienta nie widze problemy zeby reprezentanci dwóch firm zjednoczyli swoje siły i pojechali razem na taki wypad :wink: Mysle ze to nawet byłby plus bo "ja" jako klient mógłym wypróbowac za jednym razem latawce znakomitych firm :lol: Mysle ze to mogłoby byc zachecajace do tej wyprawy. Mam nadzieje chłopaki ze sie dogadacie. Pozdro :)

enozo
Kontaktowanie:

Post25 mar 2006, 18:45

Jasne że fajnie było by pojechac razem jestem jak najbardziej za połączeniem sił w końcu chodzi o FUN.
A no jest Poznań na trasie moje tłumaczenie że jakoś nie pomyślałem nic nie da no ale warto spróbować :oops:
Sprawa patronatu OZONE nie ma tu nic do rzeczy. Post o wyjezdzie pojawił się dziś wcześnie rano (dokładnie to o 1:50) i nie było informacji na temat tegoż patronatu, informacja ta pojawiła się dopiero dziś po południu. Najważniejszy dla mnie myślę że i dla innych (pomijając kasę) jest termin wyjazdu. 4 dni jazdy j 1 odpoczynku już w domu zanim rzucimy się znów w wir parcy.
pozdrosy
P.S. czekam z niecierpliwością na wyniki waszych rozmów, jak się nie uda zorganizować tego razem to chętnie poczytam i pooglądam jak było

Awatar użytkownika
kowis
Kontaktowanie:

Post26 mar 2006, 12:30

mi osobiście super pasował ten stary termin wycieczki....
jak dlamnie majowka odpada a chcetnie bym pojechal

Wróć do „Landkiting”