Nie jestem Castro tylko elCubano.
Proszę o wsparcie.
Rasta Narasta
Adam S pisze:Adama w to nie mieszaj Ney.
I nie mieszaj prawa do wolności z brakiem kultury i szacunku.
neykon pisze:Adam Smith przewraca sie w grobie
Adam S pisze:Wolność nie oznacza, że sranie sąsiadom na wycieraczkę jest OK. Albo, że (teraz bardziej obrazowo - może to do Ciebie przemówi) tłuczenie butelek na plaży jest jedynie realizacją naturalnego prawa do wolności.
i tak na marginesie temat nie dotyczy mojej osoby a kubanczyka, choc raz mona by sie trzymac pewnych ram :p
Leeloo pisze:no i dzieki temu kf.pl umrze bo nikt nie bedzie mial ochoty czytać bezsensownych wypocin kuby....jaaasne...nie ma jak spier....olić coś co super działało przez kilka lat i dostarczało nam dobrej zabawy...gratuluje pomysłu Panie Liberalny Ney
jestem przeciw i to bardzo stanowczo
Adam S pisze:Adama w to nie mieszaj Ney.
I nie mieszaj prawa do wolności z brakiem kultury i szacunku.
Wolność nie oznacza, że sranie sąsiadom na wycieraczkę jest OK. Albo, że (teraz bardziej obrazowo - może to do Ciebie przemówi) tłuczenie butelek na plaży jest jedynie realizacją naturalnego prawa do wolności. Wyobraź sobie rewski cypel zasypany ulotkami reklamującymi jakąś, k**** (*urwa - to nie ja wykropkowałem), dyskotekę w pobliskiej remizie.
Tego typu gnój przylazł na KF z cubano i fafarafa. I stał się na tyle nieznośny, że nawet Jego Liberalna Świątobliwość Admin postanowił strzelić gromem.
Wierzę, że Fidel zrozumie, jak bardzo nieładnie jest śmiecić na plaży i szczać do cudzej pianki. I pewnego słonecznego dnia złapnie dobrą falę, przestanie zanieczyszczać środowisko naturalne i stanie się cywilizowanym użytkownikiem KF.
Ale zanim ten piękny dzień nadejdzie będzie wciąż momentami nachalnie i obrzydliwie...
Nici ze wsparcia. Zaparcia szanownemu życzę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości