Poznań weekend - PKD werbuje...(nie mylić z narasta) :)

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 20:40

Ponizej link do kilku fotek z Powidza... :D

http://www.switchon.pl/snowkite/powidz19_03_05/

Pozdr

toomaj
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 20:52

Czy PKD to takie poznańskie PKP?

Cubano nie wystarczaja Ci juz Twoje beznadziejne watki? Mam do Ciebie serdeczna prosbe: daj sobie spokoj juz na prawde meczysz wiekszosc ludzi na forum i wyobraz sobie ze twoje "zarty" smiesza chyba tylko Ciebie.
Ja wiem ze ty moze masz problemy ale zalatw to u specjalisty ok?

z gory dziekuje i pozdrawiam :D

Aha ostatnio podobno zegnales sie juz z forum.... szkoda ze to byl kolejny bleff....

A teraz w temacie, kilka fotek z wypadu na szybko wrzuconych
http://www.paracontrol.pl/?strona=4&galeria=58&zd=1

Awatar użytkownika
Lesheq
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 20:57

LOL....widze ze wypadzik zajebisty...żałuje że mnie tam nie było...a chetnie bym polatał na moich deseczkach:) Mam takie pytanie :

CO ten Debil, dwa posty wyżej, robi na tym forum???

El "k****"no....co ty pizgasz za dragi..powiedz mi to też sobie to zapodam :):) Masz bardziej naje***ne w głowie niż moja stara po trepanacji czaszki... Mam dla ciebie propozycje nie do odrzucenia :

Proponuje ci wspaniałe miejsce noclegowe w Szpitalu MSWiA przy Lutyckiej (jak nie wiesz gdzie to jest to kup sobie mape Poznania w kiosku RUCH-u) oczywiście pokój zarezerwowany na 10 piętrze za kratami (poznaniacy wiedzą co tam jest za oddział). Szpital uzyskał najwyzszą notę w systemie NCAP i dostał *****+.

Jak chcesz to załatwie ci tam 3-miesięczne wakacje :):)

Czekam za odpowiedzią....

A PKD to jest skrót od Paracontrol Kite Division...poczytaj troszke literatury:):)
Ostatnio zmieniony 19 mar 2006, 21:07 przez Lesheq, łącznie zmieniany 1 raz.

toomaj
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 21:18

toomaj napisał:
Cytat:
Czy PKD to takie poznańskie PKP?

Cubano nie wystarczaja Ci juz Twoje beznadziejne watki? Mam do Ciebie serdeczna prosbe: daj sobie spokoj juz na prawde meczysz wiekszosc ludzi na forum i wyobraz sobie ze twoje "zarty" smiesza chyba tylko Ciebie.
Ja wiem ze ty moze masz problemy ale zalatw to u specjalisty ok?

z gory dziekuje i pozdrawiam :D

Aha ostatnio podobno zegnales sie juz z forum.... szkoda ze to byl kolejny bleff....

A teraz w temacie, kilka fotek z wypadu na szybko wrzuconych
http://www.paracontrol.pl/?strona=4&galeria=58&zd=1

Sorki.

No chyba sie zastanowiles nad sensem swojej wypowiedzi - po prostu uwazam ze tego typu posty nie wnosza nic dobrego na forum (i nie tylko) a wrecz przeciwnie...

P.S. Cubano: czyzbysmy nawiazali z Toba jakis normalny kontakt? Heh, a ja czytajac Twoje jakze abstrakcyjne wypowiedzi na prawde nie mialem pojecia ze jest to mozliwe :roll:
pozdro

toomaj
Kontaktowanie:

Post19 mar 2006, 21:23

Aha zapomnialem

Zajebista strona !!!

Dziekujemy :D

Co do dzisiejszego wypadu:

Lechu jak ja zaluje ze cie z nami nie bylo :( , von Belka rozlozyl 16,5m ale nikt nie chcial go wziac do rak... brakowalo po prostu kogos ze skladu Kamikaze :lol:

Chlopaki z powidza pozdrowka - faktycznie miejscowka swietna, mysle ze kazdy ktos dzis tam byl jest tego zdania, nawet nasz Kostrzyn siada... Aha no i faktycznie mieliscie z nas pewnie niezly polew jak sluchaliscie o tej wytrzymalosci lodu :wink:

Wialo od samego srodka nocy (w Powidzu ok 9) az do poznego popoludnia, wiatr wahal sie od min ok 6knotow (baaaardzo rzadko) to max ponad 18knotow.
Srednia utrzymywala sie przewaznie na poziomie 14-15 knotow - warunki byly zajebiste, szkoda ze ja jestem w tej chwili 4WD...

Awatar użytkownika
Zayer
Kontaktowanie:

Post20 mar 2006, 17:18

Siemka!
Szkoda ziomki, że nie zostaliście jeszcze z pół godzinki...Witar delikatnie osłabł i był bardziej stały! Akurat na 12. Myślę, że dałoby radę wtedy też odpalić to 16,5 Pośmigałem jeszcze z godzinkę, zciągnąłem z końca jeziorka kumpla z NASĄ :wink: ...z nudów przeleciałem przez plaże pomiędzy lampami :lol: ...i zwinąłem sprzęcik. Jak będziecie jeszcze kiedyś dajcie cynka! Niestety dziś spadł deszczyk i ze śniegu nici. Zawsze jednak można wrócic do łyżew :roll: ale te są troszkę mniej przewidywalne. Plus to większe prędkości :twisted: yo!

toomaj
Kontaktowanie:

Post21 mar 2006, 12:02

Siemka Karol!
Wiesz, my juz tam bylismy chyba od 9:30 :D , chyba wszyscy juz mieli dosc, nie zdazylem sie z Toba pozegnac, ale widzialem jak smigales :idea:

Powiedz mi bo slyszalem ze ty dawales bez trapezu tylko na jakims patencie? :shock:

respect i do zobaczenia moze jeszcze na lodzie :roll:

Aha faktycznie ten twoj kite kłapie jakby sie odpychał od wiatru, tak jak mowiłeś :wink: , moze jacys spece beda wiedziec czego to kwestia? a moze za male cisnienie mu dajesz?

pozdro

Awatar użytkownika
Zayer
Kontaktowanie:

Post21 mar 2006, 13:28

..to żaden patent bez tego trapezu :roll: Najwyczajny pas od wspinaczki skałkowej :D Używam go po to bo ma solidne mocowanie do podłączenia jeszcze jednego klienta za mną. Napewno mniej wygodny ale za to możemy z kaczorem pośmigać na jednym latawcu. Z tym "machaniem" latawca to możesz mieć rację-jest zawsze mniej dopomnpowany. Ale robie to z premedytracją. Boję się, że przy mocnym napompowaniu, gdy zaliczę glebe, mogę roztrzaskać latawke o lód. Uwirz jednak, że bardziej się zdziwiłem gdy zobaczyłem Ciebie jak pompujesz tą 16,5 na takim wietrze :shock: Gdybyś wtedy go odpalił, to masz jak w banku, że od tej pory byłbyś moim guru...hehe. Jeszcze raz pozdro

seek666
Kontaktowanie:

Post21 mar 2006, 16:32

Skoro wczoraj o 19:27 rozpoczela sie juz astronomiczna wiosna :roll: mysle ze czas rozpoczac sezon Landboard i buggy?? Jacys chetni moze ustawka? Jak wiadomo miejscowki nie sa juz zasypane sniegiem :? moze plewiska?

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post21 mar 2006, 16:45

no ja bym sprobowal na mb 8) jak zawieje to trzeba w weekend rozpoczac sezon :D

toomaj
Kontaktowanie:

Post21 mar 2006, 17:38

Zayer: to Von Belka byl taki szalony zeby pompowac 16,5 :lol: , mnie za to bardzo dobrze sluzyl ten latawiec jako parawan, musze przyznac ze idealnie chroni od wiatru :wink:

No to mi sie podoba panowie, widze wszyscy zwarci i gotowi na mb-jazdy!
Ja nadal siedze i czekam na zabieg na kolanie, ale jestem jak najbardziej dobrej mysli.

Warto poszukac jakichs fajnych miejscowek oprocz plewisk :idea:

pozdro

Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post21 mar 2006, 19:17

:jive: :jive: :jive: :jive:
...wreszcie będe miał bezpośredni kontakt z Matką Ziemią...pisze się oczywiście na wszystkie proponowane wypady...pośmigamy se na buggy 8)
:jive: :jive: :jive: :jive:

POzdro dla wszystkich.. :!: :!:

Awatar użytkownika
Preston
Kontaktowanie:

Post22 mar 2006, 19:36

Dobry,
to co, robimy wypad w sobote? :D
Pozdr

Awatar użytkownika
pitoo
Kontaktowanie:

Post22 mar 2006, 21:06

Plewiska...?

Awatar użytkownika
swistak
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post22 mar 2006, 21:14

ja bedzie ktos sie wybieral na plewiska to niech da znac na gg to sie przejde i polatam czyms pzodor

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”