Było nierówno.... było szkwaliście....... ale i tak zajebiście Fajnie że aż tylu wzięło do siebie że dzisiaj była obecność obowiązkowa. Jutro praca od rana do wieczora a środa???
Ale i tak widać, że to nadal "niski" sezon : ]...choć z tej okazji zawsze jakaś promocja- tym razem, nienajgorsza jak na mietkowski warun falka..a lokalnie nawet flacik
Przed południem topola na 18 a po południu miecio na 12 ale tylko przez 15min bo siodło i pływanie uratował 14 rebel Rafała. Rafał dzięki za użyczenie kite. Świetnie się na nim pływało a na szkwałach latało
Dzisiaj gdyby nie stacja to bym nie popływał bo prognozy wczoraj na dzisiaj nie było a dzisiaj była taka sobie. Odczyty od rana były zachęcające, czas też się znalazł i zaliczyliśmy z kawą mietkowską suszareczkę
WG pokazywał na duuuże rozmiary, ICM na nic, no i proszę- znowu progno do bani...chociaż wolę w tę stronę niż odwrotnie - na 12ce było super i suszareczka i prawieflacik. Super pływanko!
Dzisiaj po 15 stabilne 8-12kt czyli krówki na wypasie i zwiedzanie Miecia czasami rosło do 14/16 i były loty szybowcowe Zaliczyłem jednym halsem Miecia od tamy do wysp, fajnie się pływa pomiędzy nimi Na koniec
Ktoś dzisiaj polatał? Po stacji widzę że znowu wiało mocniej niż w prognozie. Ja dzisiaj nie zaplanowana praca, jutro też Zapowiada się powtórka poniedziałkowy obowiązkowych zajęć na Mietku
ja też popełniłem pływanie na homespocie. wiało w zasadzie od rana ale zdecydowałem się wyjść ok 14stej i wyrwałem ok 2h pływanka w miarę stabilnych warunkach. wiatru wystarczało nawet na skoki!