Filmy o tematyce Kite.

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
morlov
Kontaktowanie:

Post05 sty 2004, 22:59

joosiboy pisze:...Space Monkey´s niczym nie moge "odpalic"!!!

Plik jest chyba uszkodzony...

Plik jest pewnie ok, tylko nie masz odpowiedniego kodeka, nie pamietam co instalowalem ale poszukaj cos z mpeg2 :wink:

Ryba
Kontaktowanie:

Post06 sty 2004, 12:30

jezeli juz mowimy o emulu i dostepnych tam filmikac to niech ktos zapoda pare dobrych serwerow, bo ja moge znalesc tylko jedno zrodlo do space monkeys, a w kolejce najblizej nie jestem.Poza tym filmik tez sporo zajmuje wiec sciaganie wiecznosc zajmie. Ladnie prosze o kilka adresikow :!: :!: :!:

morlov
Kontaktowanie:

Post06 sty 2004, 13:49

Gość

Post06 sty 2004, 17:20

Ryba pisze:jezeli juz mowimy o emulu i dostepnych tam filmikac to niech ktos zapoda pare dobrych serwerow, bo ja moge znalesc tylko jedno zrodlo do space monkeys, a w kolejce najblizej nie jestem.Poza tym filmik tez sporo zajmuje wiec sciaganie wiecznosc zajmie. Ladnie prosze o kilka adresikow :!: :!: :!:

Witam,

Znalazlem stronke, na ktorej co jakis czas dodawane sa nowe filmy - sam sciagnalem juz ponad 700MB roznego staffu - niestety nie wszyskie linki sa aktualne, ale sporo fajnych dalo sie sicagnac (filmik Takoona w 5 czesciach po ok. 100 MB jest niezly!)

http://www.kiteboardgallery.net/kf/en/index.htm

milego ogladania!

MajK

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post11 sty 2004, 16:47

Czy wiecie może jak uruchomić spacemonkeys z emule'a? Rozumiem, że to jest jakiś image płytki, ale jakiego programu trzeba użyć? Może mi ktoś pomóc - proszę :D

matti
Kontaktowanie:

Post09 mar 2004, 20:42

Bardzo dużo filmików znalazłem na www.kite-surf.com

Napiszcie mi proszę tytuły wszystkich filmów o tematyce kitesurfingu, snowkiteboardingu itd.

Może ma ktos filmy na ftp.?

A może ma ktoś na płytkch i mógłby mi nagrać? Oczywiście nie za darmo.

Pozdrawiam!!!

GG 2172572

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post10 mar 2004, 00:16

Ja tez probuje pociagnac wiekszosc filmow, ale niestety na Neo+ Emuly i inne sie slimacza, a na kazie ciezko znalezc, jak sciagne kilka ciekawych tytulow to moge wystawic na ftpa 8)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post10 mar 2004, 10:49

M4X pisze:Ja tez probuje pociagnac wiekszosc filmow, ale niestety na Neo+ Emuly i inne sie slimacza, a na kazie ciezko znalezc, jak sciagne kilka ciekawych tytulow to moge wystawic na ftpa 8)
]

Im dłużej siedzisz w eMule tym szybciej się ściąga. Obecnie sciągnięcie ok 600MB zajmuje mi około doby. Zostawiam kompa na noc, rano wychodzę na zajęcia i po południu już jest albo zostało niewiele... On potrzebuje czasu ;)
Koniecznie ściągnij Takoon movie z www.kite-surf.com - 5 części - super filmik.
Warto ściągnąć również kite boost 1 i 2, oraz boosting the next level - filmiki szkoleniowe, co prawda po angielsku, ale dużo można się dowiedzieć. Przyda Ci się. Co prawda boost 1 skupia się głównie na deskach kierunkowych, ale za to na początku opisuje również trochę teoretycznych spraw...

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post13 mar 2004, 02:11

Wprawdzie filmy sa dosc krotkie ale na pewno warto zobaczyc.

Na pierwszym Anna Sparre. Jak mowia plotki najlepsza obecnie kitegirl na swiecie:
http://kitepics.ersboda.nu/tablas_anna_low.wmv

Oraz jej rownie utalentowany przyjaciel Christian Dittrich ze Szwecji:
http://kitepics.ersboda.nu/tablas_chrille_low.wmv

Beach start z Handle Pass'em :shock:

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post14 mar 2004, 18:08

A ja dzisiaj niemilosiernie milo sie zaskoczylem w pracy... przegladalem sobie wewnetrzne forum o zeglarstwie a tam filmiki - o Naishu, Prochasce, Gilbercie, jakis ogolny o kite i freestyle na ws - w sumie ponad 1 GB stuffu - szkoda tylko ze nie uda mi sie tego wyciagnac do domu na hdd, ale filmy bomba :D

matti
Kontaktowanie:

Post15 mar 2004, 14:25

M4X pisze:A ja dzisiaj niemilosiernie milo sie zaskoczylem w pracy... przegladalem sobie wewnetrzne forum o zeglarstwie a tam filmiki - o Naishu, Prochasce, Gilbercie, jakis ogolny o kite i freestyle na ws - w sumie ponad 1 GB stuffu - szkoda tylko ze nie uda mi sie tego wyciagnac do domu na hdd, ale filmy bomba :D

Masz link do filmików??

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post15 mar 2004, 17:44

matti pisze:Masz link do filmików??

No niestety jest to w intranecie, wiec nie wypompuje tego na zewnatrz... chyba, ze uda Ci sie znalezc stronke Era Sailing Team... mnie sie nie udalo, pewnie w ogolnym necie nie ma :( A szkoda bo filmiory fajowe... no chyba, ze uda mi sie od kogos pozyczyc pen-drive'a...

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post15 mar 2004, 20:46

Tak zescie pisali, ze na eMule znalezliscie filmiki, ze zaczalem kopac w sieci... i w koncu znalazlem porzadny opis konfiguracji Neo+ do P2P i odpalilem osla... znalazl pare fajnych pozycji i ciagnie - calkiem przyzwoicie mu to idzie :thumbsup:

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post16 mar 2004, 11:05

gdzie znalazles ten opis konfiguracjii osła?

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post16 mar 2004, 19:39

www.osiol.com - forum - pomoc z oslem... masz opisy jakie programy doinstalowac co zmienic w konfigurze neo+ etc.

Wróć do „Forum Główne”