zeus1410 pisze:Po tak zacnym dniu piwko lepiej smakuje [emoji41]
Fasolix pisze:Ale faktoza, warun elegancki - loty długie i wysokie (szczególnie jeden) tylko pance odpadały
boldek pisze:Fasolix pisze:Ale faktoza, warun elegancki - loty długie i wysokie (szczególnie jeden) tylko pance odpadały
Bo krakałeś, że odpadają, to potem już każdy na Kaprze na pance narzekał
Magduś pisze:hej!
mam do odebrania kite od Pana Celarka z Chałup, ale w najbliższym czasie nie będę na półwyspie.
Czy ktoś z Trójmiasta, kto będzie jutro w Chałupach byłby tak miły, żeby go dla mnie odebrać?
ps. jutro niedziela, więc nie jestem na 100% pewna czy Pan Celarek będzie dostepny, ale zapukać można..ewentualnie w kolejnych dniach?
ALEKSANDER CELAREK ul. Kaperska 27 84-120 Chałupy tel./fax (58) 6741570
Dzięki
Magda
robertdr pisze:Magduś pisze:hej!
mam do odebrania kite od Pana Celarka z Chałup, ale w najbliższym czasie nie będę na półwyspie.
Czy ktoś z Trójmiasta, kto będzie jutro w Chałupach byłby tak miły, żeby go dla mnie odebrać?
ps. jutro niedziela, więc nie jestem na 100% pewna czy Pan Celarek będzie dostepny, ale zapukać można..ewentualnie w kolejnych dniach?
ALEKSANDER CELAREK ul. Kaperska 27 84-120 Chałupy tel./fax (58) 6741570
Dzięki
Magda
Jestem we Władku - sprawdź czy mi otworzy i daj znać to odbiorę (jestem z GDA). telefon wrzuciłem na priva
pozdrawiam
Robert
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości